A man holding a pen whilst using a laptop
A man holding a pen whilst using a laptop

Oplossingen voor elk onderwerp

Sharp biedt een uitgebreid portfolio van oplossingen en diensten om organisaties van elke omvang te helpen de manier waarop ze met informatie omgaan te transformeren.

Een oplossing voor elk thema

Elk bedrijf en elke organisatie staat voor een groot aantal uitdagingen. Er spelen belangrijke maatschappelijke thema’s en ontwikkelingen om de bestaande processen en technologie te optimaliseren en beter aan te laten sluiten op de behoeften van het bedrijf.

Sharp heeft een uitgebreid portfolio van producten en diensten voor document management en AV-oplossingen, waarmee organisaties de manier waarop ze met informatie omgaan drastisch veranderen.

Oplossingen per onderwerp

Beveiliging

Informatiebeveiliging

Sharp beseft dat informatiebeveiliging een essentieel onderdeel is van je een bedrijfsstrategie. Als gevoelige of bedrijfskritieke informatie gestolen wordt of kwijtraakt kan dit enorme operationele en financiële gevolgen hebben. Dit is iets waarvan veel bedrijven nooit volledig herstellen.

Daarom zijn de printers en kopieerapparaten van Sharp voorzien van verschillende standaard beveiligingsfuncties. Deze zijn ontworpen om je te helpen bij het controleren en beheren van jouw beveiligingsbeleid. Ze beschermen jouw informatie en documenten tegen een groot aantal fysieke- en cybersecuritybedreigingen.

Sharp kan alles voor je beheren met onze Print Security-service. Het omvat onze Smart Security-service, die je helpt de bedreigingen voor jouw bedrijf te begrijpen en bescherming te bieden die is afgestemd op jouw individuele zakelijke behoeften.

Man-pressing-lock-icon-on screen

8K Technologie

8K Technologie

Als een beeld meer waard is dan duizend woorden, dan is 8K een hele roman. 8K beeldschermen gaan veel verder dan HD en 4K. Ze leveren verbluffend resultaat in hoge resolutie voor uitzonderlijk heldere en realistische beelden, presentaties, video’s en andere audiovisuele content. Er wordt verwacht dat het enorme voordelen zal opleveren op uiteenlopende gebieden zoals medische zorg, techniek, ontwerp en veiligheid en voor de samenleving als geheel.

De visie van Sharp is om de manier waarop de wereld wordt bekeken te veranderen, met een nog niet eerder ervaren niveau van detail en realisme. Het Sharp 8K-ecosysteem helpt onze perceptie van de werkelijkheid opnieuw te definiëren en te onthullen wat onze ogen niet kunnen zien. Onze revolutionaire 8K-technologie produceert beelden in ultrahoge resolutie en echte kleuren, met een 16-voudige resolutie ten opzichte van Full HD, die simpelweg niet kan worden geleverd met de huidige generatie 4K-beelden.

We lopen voorop in de 8K-beweging, maken ons sterk voor de uitbreiding van 8K-toepassingen en creëren meer mogelijkheden voor bedrijven om te profiteren van uitzonderlijk gedetailleerde beelden en video’s.

Two men looking at a large display in a car showroom

Hybride werken

Hybride werkplek oplossingen

Als gevolg van de COVID-19 pandemie is hybride werken in veel organisaties onmisbaar geworden. Medewerkers hebben manieren moeten vinden om het werken op kantoor, vanuit huis en op afstand te combineren. Wanneer hybride werken op een effectieve manier wordt ingezet kan het zeer nuttig zijn. Dit geldt zowel voor de organisatie op het gebied van een productiever, gemotiveerder en flexibeler personeelsbestand, als voor de werknemers, die profiteren van een beter evenwicht tussen werk en privéleven.

De oplossingen voor hybride werken van Sharp ondersteunen je om slimmer te werken en tegelijkertijd veilig en efficiënt te blijven. Ons portfolio omvat een volledig assortiment AV-apparatuur en -tools waarmee je een effectief beleid voor hybride werken implementeert en het werkleven voor iedereen gemakkelijker maakt. Deze oplossingen omvatten geavanceerde touchscreens en presentatieschermen, zakelijke laptops, apparatuur voor videovergaderingen en ondersteunende AV-software en -accessoires.

 

Woman attending an online meeting from home

De werkplek van de toekomst

De werkplek van de toekomst

Door technologieën te implementeren waarmee jouw medewerkers productief en verbonden blijven, stimuleer je het proces voor succes, groei en loopbaanontwikkeling. Wij geloven dat mensen de ware kracht zijn van elk bedrijf. Hoe sterker jouw medewerkers zijn, hoe succesvoller jouw bedrijf kan zijn. Daarom is het van belang om hun visies en verwachtingen van de werkplek van de toekomst te volgen, zodat zij zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Met behulp van ons eigen onderzoek en actueel commentaar delen we nu de bevindingen met je, terwijl we samen de werkplek vooruit helpen. Met ons assortiment helpen we mensen op de eerste plaats te zetten, als de kracht achter elk bedrijf.

Group of young work colleagues in an informal meeting

Waarom zou je voor Sharp kiezen als technologiepartner?

De behoeften van ieder bedrijf zijn uniek en veranderlijk. Onze toegewijde, ervaren consultants zullen dus nauw met je samenwerken om jouw doelstellingen te begrijpen en een oplossing te ontwikkelen die voor jou en jouw team werkt, zowel nu als in de komende jaren.

We ontwerpen al vele jaren innovatieve, toonaangevende oplossingen, waaronder bekroonde producten en technologieën. Daarbij hebben we tientallen jaren ervaring in elke branche, bedrijfsgrootte en bedrijfsomgeving.

Voor een persoonlijke service, hoogwaardige AV-oplossingen en Managed Print Services van een vertrouwd wereldwijd merk kun je op Sharp rekenen.