People working at desks
People working at desks

Document & Print Management

Een reeks veilige, configureerbare services die elk onderdeel van de documentbeheerworkflow efficiënter maken, de productiviteit verbeteren, de kosten verlagen, de samenwerking verbeteren en meer mobiliteit mogelijk maken.

Ontgrendel de echte waarde van jouw informatie

Informatie is de levensader van elke moderne organisatie en jouw grootste troef – maar alleen als je het kunt produceren, openen, delen en gebruiken waar en wanneer je maar wilt.

Dit levert zakelijke en technische uitdagingen op, terwijl je tegelijkertijd probeert om je andere strategische doelstellingen te bereiken. Sharp biedt de expertise en tools die je nodig hebt om een werkomgeving te creëren waarin meer wordt samengewerkt, die productiever en boeiender is en die de echte waarde van jouw informatie weet te benutten.

Van opslag tot archivering, van zoeken tot delen, op papier of in de cloud, op kantoor of thuis: wij hebben de Document & Print Management oplossingen en -diensten die je nodig hebt om te concurreren in het digitale tijdperk. Dit doen we allemaal veilig dankzij effectieve printer beveiliging en documentbeveiliging.

Document management ontworpen voor jou

De Document Services van Sharp gaan veel verder dan de traditionele services voor afdrukbeheer. Het is een pakket van veilige, configureerbare diensten die elk onderdeel van jouw documentbeheer en workflow efficiënter maken, vanaf het moment dat een document wordt gemaakt tot en met het moment dat het veilig wordt gearchiveerd.

Wij helpen je om de productiviteit te verbeteren en menselijke fouten te verminderen door bijvoorbeeld handmatige workflows te automatiseren door jouw papieren documenten te digitaliseren. Daarnaast helpen we je om jouw printkosten te verlagen en we je laten zien hoe je met onze document services makkelijker informatie deelt. Als je het potentieel van jouw mobiele medewerkers maximaal wilt benutten, helpen we je daarbij met diverse oplossingen voor mobiel afdrukken. En als je niet over de tijd, middelen of specialistische vaardigheden beschikt om jouw printerpark effectief te beheren, doen wij dat voor je via onze Managed Print Services. Dit kan je een onmiddellijke kostenbesparing tot 30% opleveren*.

* "Actieve printbeheerinitiatieven kunnen de printkosten van jouw kantoor met 10% tot 30% verlagen", Gartner 2013

woman-office-using ipad-lifestyle

Document Management Service beoordeling

Het is belangrijk om te weten dat hoewel de Document Services van Sharp standaard van toepassing zijn op alle soorten printers en kopieerapparaten, alles wordt afgestemd op de specifieke behoeften van jouw organisatie. Het echte voordeel dat wij bieden ontstaat uit het introduceren van nieuwe manieren waarop je nog meer waarde haalt uit de informatie die in en rond jouw organisatie stroomt.

Het begint dus allemaal met een beoordeling via de Document Management Service (DMS). Onze experts op het gebied van document management nemen ruimschoots de tijd om echt te begrijpen hoe je jouw documenten gebruikt, wat jouw behoeften en prioriteiten zijn en waar jouw knelpunten liggen. Op basis van deze inzichten ontwerpen we vervolgens een volledig op maat gemaakte Document & Print Management service. Deze stroomlijnt niet alleen jouw afdrukproces, maar helpt je ook om de informatie die in jouw papieren en digitale documenten besloten ligt veilig vast te leggen en te delen.

people-at desk-having a meeting-lifestyle