A man in an office next to an MFP
Two people in office-Printer-Banner

Kantoor

Het assortiment kantooroplossingen van Sharp helpt bij het creëren van een slimme kantooromgeving, zodat je efficiënter, effectiever en productiever kunt werken.

De kantooromgeving

Velen van ons brengen onze dagen door in een kantooromgeving en daarom is het belangrijk dat deze omgeving hier optimaal voor is ingericht. Dit doe je door rekening te houden met de volgende punten:

  • Efficiëntie - Informatie gemakkelijker toegankelijk maken en handmatige repetitieve taken verminderen.
  • Effectiviteit - Het faciliteren van vergaderingen in verschillende ruimtes met verschillende aantallen mensen.
  • Productiviteit - Het aanmoedigen van samenwerken en het werken in teams.

Hybride werken

In de afgelopen jaren zijn de grenzen van het traditionele kantoor verlegd door de trend van het hybride werken. Veel organisaties hebben verschillende communicatietechnologieën gebruikt om een “virtueel” kantoor te creëren, zodat mensen die thuis of op andere locaties werken toch profiteren van alle bovenstaande voordelen.

Modern office with printer and display-Product

Oplossing voor elke werkomgeving

Kantoorprinters en kopieerapparaten

Printer-office-people working at desks

Het traditionele kantoor

Team working in creative space-Lifestyle

Het creatieve kantoor

Two colleagues walking through office-printer-Product

Het moderne kantoor

Kantoorprinters en kopieerapparaten

We hebben veel ervaring in het produceren en leveren van kantoorprinters. Je kiest bij ons uit een uitgebreid assortiment van Sharp kopieerapparaten en printers, met netwerk- en wifimogelijkheden om jouw productiviteit, efficiëntie en digitale transformatie te verbeteren.

Onze printers maken niet alleen zwart-wit of kleuren documenten van hoge kwaliteit, maar bevatten ook diverse opties om je te helpen om efficiënter te werken. Deze opties variëren van papierladen met extra capaciteit tot afwerkingsopties om zelf professionele boekjes te maken.

Meer functionaliteiten

Daarnaast zijn ze voorzien van de tools die je nodig hebt om informatie moeiteloos vast te leggen en te delen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om documenten te scannen en ze veilig per e-mail te verzenden of om papieren documenten om te zetten naar bewerkbare pdf’s. Je kunt ook documenten opslaan en openen in cloudopslagdiensten of ze gemakkelijk afdrukken vanaf of scannen naar jouw mobiele apparaat.

Belangrijk is dat onze all-in-one printers veel functies voor informatiebeveiliging bevatten om je te beschermen tegen een groot aantal bedreigingen en je te helpen voldoen aan de regelgeving voor gegevensbescherming. Het is ook mogelijk om ons alles voor je te laten beheren met onze Print Security-service. Zo ben je er zeker van dat jouw gevoelige bedrijfsgegevens altijd goed bewaard en beveiligd zijn.

A woman using an MFP in an office

Beheer en delen van informatie

Informatie is pas echt nuttig als het op het juiste moment en op de juiste manier gemakkelijk toegankelijk is voor de juiste mensen.

Sharp Document & Print Management Software is een pakket van veilige, configureerbare toepassingen die op onze kantoorprinters wordt gebruikt om elk onderdeel van de workflow voor documentbeheer efficiënter te maken. Deze toepassingen stroomlijnen en automatiseren veel processen en maken tegelijkertijd altijd en overal veilige en eenvoudige toegang mogelijk. Daardoor verbeter je de productiviteit, samenwerking en mobiliteit binnen jouw bedrijf, terwijl je de kosten verlaagt.

Two construction workers on laptop-Printer-Product

Vergaderen en samenwerken

Medewerkers brengen veel van hun tijd door in vergaderingen, van formele presentaties tot ad-hoc werkgroepen. Als je hun productiviteit en creativiteit wil maximaliseren, is het essentieel dat ze de middelen hebben om makkelijk en effectief samen te werken.

Onze AV-apparatuur, -software en -accessoires helpen bij het transformeren van de manier waarop je informatie gebruikt en deelt op kantoor. Met name de Sharp BIG PAD’s maken samenwerking eenvoudiger met hun gebruiksvriendelijke interfaces, ultragevoelige aanraakmogelijkheden en Pen-on-Paper-technologie. Met ons interactieve Windows collaboration display van 70-inch benut je de kracht van Microsoft 365 en Microsoft Teams om efficiënter te vergaderen en de samenwerking te bevorderen.

WCD Dynabook meeting room 2-Product

Maak indruk

Gemeenschappelijke ruimtes op kantoor, zoals de receptie of kantine, zijn een uitgelezen kans om indruk te maken op zowel medewerkers als bezoekers door informatieschermen en digital signage te installeren. De displays en schermen van Sharp beschikken over een hoge resolutie, wat duidelijk en effectief communiceren op tal van locaties mogelijk maakt.