Two young colleagues seated and collaborating in the foreground and two colleagues standing and collaborating in the background

De werkplek van de toekomst blogs: vooruitgang

Het verkennen van de volledige context van hedendaags werk en hoe we mensen op de eerste plaats kunnen zetten, als de kracht achter elk bedrijf.

De kracht van de mensen

De onderstaande blogs geven de volledige context van de werkplek van de toekomst, gebaseerd op hoe we mensen op de eerste plaats kunnen zetten, als de kracht achter elk bedrijf. Van de groeiende cultuur van samenwerking tot het beantwoorden van de behoeften van medewerkers van meerdere generaties: je zult thema's vinden die spelen in jouw eigen bedrijf, evenals praktische manieren om het dagelijks leven te verbeteren. We wensen je veel leesplezier. 

Progress

Conclusies

Millennials zijn op zoek naar een werkomgeving waar ze hun vaardigheden kunnen ontwikkelen.

Tijdens de workshop werd duidelijk dat deze generatie hunkert naar de kans om creatief bij te dragen aan de arbeidsmarkt en hun ideeën te laten horen. Met de enorme hoeveelheid nieuwe producten, nieuwe technologieën en nieuwe manieren van werken in de toekomst, zullen werknemers creatiever moeten worden om van de veranderingen te kunnen profiteren.

Door ze creatiever te laten zijn en ze het gevoel te geven dat hun mening en mening belangrijk zijn, is een goede manier om de loyaliteit van het personeel van morgen te vergroten.

Ook werd duidelijk dat ze de diversiteit op de werkvloer belangrijk vinden. Organisaties met een personeelsbestand van personen van verschillende leeftijden, culturen en geslachten hebben een grote aantrekkingskracht op hen. Werkplekken moeten individuen met speciale behoeften in staat stellen om hun werkruimte zo nodig aan te passen met minimale administratieve rompslomp en maximale discretie, waardoor inclusiviteit organisch wordt bevorderd.