Man smiling at the camera

Firewall Protection

Bescherm jouw bedrijfssytemen en -gegevens tegen schade met onze uitgebreide firewall security.

Firewall Protection

Cyberdreigingen blijven zich vermenigvuldigen en worden verfijnder, waardoor organisaties van elke omvang waakzaam moeten blijven. Het is belangrijk om je te blijven beschermen tegen opkomende en potentiële risico’s. Een effectieve, goed beheerde en ontwikkelende strategie voor cybersecurity is essentieel.

Man working on his laptop

Wat is een firewall en wat doet het?

Firewalls zijn cruciaal voor het beschermen van je bedrijfssystemen en gegevens tegen kwaadaardige hackers, malware en virussen. De hoeveelheid gegevens blijft groeien, waarbij informatie is opgeslagen op meerdere platforms en locaties. Daarom moet jouw firewall-beveiliging mee blijven groeien.

De uitgebreide oplossingen voor firewall protection van Sharp bieden de hoge beveiligingsniveaus. Dit betekent dat je verzekerd bent dat jouw gevoelige en waardevolle bedrijfsmiddelen buiten het bereik van ongewenste worden gehouden.

person typing at computers

Uitgebreide firewall-beveiliging, afgestemd op jouw bedrijf

Onze op maat gemaakte beheerde service voor firewall security beschermt zowel jouw bedrijfssystemen als alle gegevens op laptops, desktops, mobiele apparaten en servers. Onze oplossingen voldoen ook aan de normen van de algemene verordening gegevensbescherming (AVG). We kunnen apparaten en controles integreren die we als onderdeel van een beheerde service proactief voor je controleren en bijwerken en waarmee we verdacht gedrag signaleren zodra het zich voordoet. Jij hoeft je geen zorgen te maken, want wij regelen alles voor je.

Sharp’s Firewall Protection bevat tools die speciaal zijn ontworpen voor inbraakpreventie, gateway-antivirus, opsporing van en reactie op bedreigingen, reputatiebescherming, applicatiebeheer en -blokkering, preventie van gegevensverlies en DNS-monitoring.

Bovendien bieden we diverse andere oplossingen voor IT services, IT support, IT helpdesk en IT Solutions om je elke dag dat je aan het werk bent productief, veilig en efficiënt te houden.

Man and woman providing remote IT Support