Team meeting with display
Team meeting with display

Audiovisuele diensten

Professionele en gepersonaliseerde AV-diensten en op maat gemaakte AV-oplossingen om te voldoen aan de eisen van alle soorten organisaties.

Audiovisuele diensten van Sharp

Sharp is al vele jaren marktleider op het gebied van audiovisuele technologieën en we blijven eersteklas AV-services leveren om hen te begeleiden.

We hebben toegewijde teams van hooggekwalificeerde, ervaren AV-consultants in dienst die nauw samenwerken met onze klanten om op maat gemaakte AV-diensten en op maat gemaakte AV-oplossingen te leveren die aan alle doelstellingen voldoen.

AV-oplossingen

Wat jouw vereisten ook zijn, ons assortiment AV-oplossingen bevordert samenwerking, verbetert presentaties en verrijkt de communicatie in elke omgeving

People in a meeting

Interactieve schermen

Interactieve displays die ideaal zijn voor het leveren van zinvolle inhoud en samenwerkingspresentaties.

People in a meeting

Windows collaboration display

Intelligente sensoren en geïntegreerde technologieën maken het Windows collaboration display tot het perfecte hulpmiddel voor zakelijke vergaderingen en videoconferenties.

A man serving a pizza

Digital Signage Displays

Ideaal voor elke omgeving, van winkel tot bedrijf, digital signage helpt bij het leveren van krachtige, boeiende visuele communicatie

AV-apparatuur

Wat jouw wensen ook zijn, onze AV-oplossingen bieden een breed assortiment van installatie-opties en intuïtieve software om jouw boodschap over te brengen

A shopping mall

Videowalls

Videowalls bieden superieure visuele helderheid en kunnen worden geconfigureerd voor elke commerciële ruimte - het ultieme in eigentijdse weergave

Sharp touch viewing software

AV-Software

Of je nu lesgeeft, traint, samenwerkt, projecten beheert of gewoon aan het brainstormen bent, ons assortiment van intuïtieve interactieve softwaretoepassingen brengt jouw boodschap over. 

Stand and wall mount

Monitorstandaarden, muurbeugels en accessoires

Niet alle commerciële ruimtes zien er hetzelfde uit. Met dit in gedachten bieden we een breed aanbod van installatie-opties voor al onze AV-oplossingen. Van wandmontage tot monitorstandaarden, in hoogte verstelbare beugels en meer. Wat je eisen ook zijn, wij hebben een oplossing.

AV Installatie en training

De hooggekwalificeerde AV-installatieteams van Sharp omvatten AV-consulenten, engineers en vertrouwde partners die samenwerken met de klant om AV-oplossingen te installeren.

We begrijpen hoe belangrijk het is om technologie zo gemakkelijk mogelijk te maken voor uw organisatie. Onze producten zijn ontworpen om intuïtief en gebruiksvriendelijk te zijn. Onze op maat gemaakte trainingsprogramma's zorgen ervoor dat je het meeste uit jouw AV-apparatuur haalt.

Of je nu een sterke technische achtergrond hebt of nieuw bent in de wereld van audiovisuele technologie, we zullen een aangepast AV-trainingsprogramma ontwikkelen om ervoor te zorgen dat gebruikers elke laatste functie begrijpen.

 

Friendly trainer with displays

Waarom moet je vertrouwen op Sharp voor het leveren van jouw AV-services?

  • Toegewijde AV-consultants - Onze vriendelijke, professionele medewerkers zullen alles afhandelen, van het eerste onderzoek tot training, beoordeling en accountbeheer.
  • Toonaangevende AV-oplossingen - Bekroonde producten en technologieën, ontworpen om innovatief en toch gebruiksvriendelijk te zijn.
  • Op maat gemaakte AV-oplossingen - Oplossingen op maat voor elke sector, branche en budget, waar u ook bent in het VK.
  • Betrouwbaar wereldwijd merk - Met tientallen jaren ervaring in audiovisuele ontwikkeling, produceert Sharp de meest geavanceerde technologie voor flatscreens ter wereld, zonder uitzondering.


We zijn altijd bereid om demonstraties uit te voeren en je door onze AV-services te leiden. Neem contact op voor meer informatie.

 

People in a meeting with screen