Digital Signage

Wat is Digital Signage?

Een Digital Signage oplossing doet veel meer dan alleen informatie geven over hoe je van A naar B komt: het is de AV-apparatuur die wordt gebruikt om op een moderne manier een boodschap met impact over te brengen en informatie te leveren.

Large digital signage in boutique store-Audio Visual-Product

Zijn er verschillende soorten Digital Signage?

Er zijn vele soorten oplossingen voor Digital Signage, variërend van klein en compact tot grootschalige videowalls. Ze zijn enorm populair, omdat ze in diverse ruimten waarde toevoegen wanneer je de juiste combinatie van ondersteunende AV-software en accessoires inzet.

  • Geautomatiseerde inhoud op één scherm – Bijvoorbeeld nieuws-, sport-, weersberichten en verkeersinformatie.
  • Prijs- en informatieschermen – Bijvoorbeeld voor in de horeca, winkels, winkelcentra.
  • Buitenreclame (Digital out of Home) – Advertenties voor bankieren, verzekeringen en bedrijven.
  • Bewegwijzering – Statische en interactieve schermen in winkelcentra, pretparken, onderwijs en zorginstellingen.
  • Videowalls – Stadscentra, grote knooppunten en reclame voor detailhandel.
Gourmet pizza promo on digital signage-Audio Visual-Product

Maak indruk met jouw bericht

Jouw boodschap heeft gegarandeerd een veel grotere impact wanneer je voor Digital Signage kiest in plaats van traditionelere informatievoorziening.

Digital Signage stelt bedrijven in staat om door het lawaai in de vaak zeer verzadigde markten waarin ze concurreren te breken. Ze vergroten de betrokkenheid, door gerichte content en berichten op een impactvolle manier te brengen, aan een voornamelijk niet-betrokken, mobiel publiek.

Daarnaast zijn Digital Signage toepassingen een invloedrijk onderdeel van de marketingcommunicatie. Hoogwaardige inhoud die wordt gebracht met intense kleuren en indrukwekkende beelden, die centraal beheerd is met precisie en doelgerichtheid, is een fantastische manier om jouw publiek massaal en direct aan te spreken, waar het zich ook bevindt.

Digital signage in food-court-Audiovisual-Product

Afmetingen en beschikbaarheid

Er is een enorme verscheidenheid aan opties voor Digital Signage. De AV-apparatuur en -software zijn volledig aanpasbaar aan jouw behoeften en projecten.

Ze bieden meerdere configuraties die bij jouw behoeften en budget passen. Het aanbod varieert van schermen van 32-inch tot 120-inch tot grote videowalls met meerdere schermen, zoals Times Square in New York.

Houd bij het kiezen van de beste Digital Signage oplossing rekening met het volgende:

  • Grootte - Wat wil je weergeven en waar? Tekst met veel gegevens is moeilijker te zien op een display dat uit blokken bestaat en een prikkelende campagne verliest op een klein scherm zijn kracht.
  • Connectiviteit - Hoe maakt jouw scherm verbinding met je contentmanagementsysteem, draadloos of met kabels?
  • Geluid en helderheid - Grotere helderheid heeft een positief effect op de zichtbaarheid van het scherm, maar houd hierbij rekening met de locatie van het scherm en van je beoogde publiek.
  • Gebruiksuren - Heb je 24/7 gebruik nodig? In dat geval is meestal hoogwaardige AV van commerciële kwaliteit vereist om de belasting van de apparatuur te weerstaan.

Met de uitgebreide reeksen van Sharp zijn de mogelijkheden eindeloos. Bekijk onze AV-apparatuur en AV-software en accessoires om jouw perfecte oplossing voor informatieschermen te vinden.

PN-HW range of digital signage-Audio Visual-Product