Desktop on WCD-product-Banner
Desktop on WCD-product-Banner

Ontdek Sharp en Sharp/ NEC audiovisuele apparatuur

Transformeer hoe je communiceert en samenwerkt met onze AV-apparatuur, van directiekamers en klaslokalen tot stadions en winkels.

Ontdek nu

Kies de beste AV-apparatuur

Van receptieruimtes tot winkels, klaslokalen en vergaderruimtes, AV-apparatuur zoals onze interactieve schermen en informatieschermen van Sharp en Sharp/ NEC helpen je de betrokkenheid te vergroten, de productiviteit te verhogen en jouw communicatie te verrijken.

Interactieve schermen

BIG PAD interactieve schermen
Breng je vergaderingen, lessen en brainstormsessies naar een hoger niveau met de interactieve BIG PAD's van Sharp en Sharp/NEC. Onze interactieve BIG PAD’s zijn displays die klaslokalen en vergaderruimtes veranderen in een plek voor samenwerking.

De BIG PAD's van Sharp en Sharp/ NEC gebruiken ultragevoelige aanraakmogelijkheden, gebruiksvriendelijke interfaces en Pen-on-Paper®-technologie voor een ongeëvenaard papierachtig gevoel en uitstekende nauwkeurigheid wanneer je aantekeningen maakt. De interactieve BIG PAD schermen maken het eenvoudiger dan ooit om ideeën te delen, samen te werken en de resultaten van lessen en vergaderingen te maximaliseren.


Windows collaboration display
Ons Windows collaboration display is speciaal ontworpen voor de moderne werkplek. Met een 70-inch interactief 4K-scherm van de volgende generatie zet je de kracht van Microsoft 365 en Microsoft Teams in om efficiëntere vergaderingen te houden, ideeën te visualiseren en samenwerking te bevorderen. Zelfs als jouw teamleden op afstand werken.

Team in huddle meeting-Audio Visual-Product

Digital Signage Displays

Informatie- en presentatieschermen
Voor detailhandel, horeca en zakelijke omgevingen verbeteren oplossingen voor digitale informatieschermen de interacties met je publiek, waardoor berichten beter worden gezien en gehoord.

De informatieschermen van Sharp bieden briljante helderheid, hoge resolutie en flexibele installatieopties, zodat je verbluffende inhoud creëert die opvalt en goed presteert. Bovendien is het stroomverbruik van de krachtige AV-installaties laag en bieden ze 24/7 weergavemogelijkheden bieden. Zo bespaar je op energieverbruik, terwijl je toch altijd en overal jouw boodschap professioneel en duidelijk communiceert.

Verbluffende helderheid in 8K
De 8K-displays van Sharp bieden een vier keer hogere resolutie dan traditionele HD schermen, waardoor de impact van jouw verhalen groter en beter wordt. Het verandert beelden op het scherm in scherpe, levensechte, elektronische afdrukken die de aandacht van je publiek trekken.

Large digital displays in clothes store-Audio Visual-Product

Ontdek meer

Slimme AV-appratuur
Jouw AV-installatie wordt verbeterd door intelligentie en slimme connectiviteit. Dit betekent dat ze niet alleen in het oog springen, maar je ook helpen om op het juiste moment de juiste boodschap aan het juiste publiek over te brengen.

Met AV-apparatuur van het volgende niveau creëer je spectaculaire ervaringen. Sharp beschikt over een reeks van interactieve schermen en digitale informatieschermen. Van compacte aanraakschermen tot onze videowanden, van liggende tot staande configuraties: er is een audiovisuele oplossing die bij jou past.

Bekijk ons assortiment om de AV-apparatuur te vinden die aan jouw behoeften voldoet.

Profile picture - Christian Call - Wiener Netze
“Als een vergadering op het punt staat te beginnen, wil ik het scherm aan kunnen zetten, verbinding kunnen maken en aan de slag kunnen zonder dat ik me vooraf zorgen hoef te maken over de techniek. Dat is wat het Windows collaboration display biedt."
Christian Call

Wiener Netze