Group of children in classroom with display-Audio Visual-Lifestyle-Banner
Group of children in classroom with display-Audio Visual-Lifestyle-Banner

Scholen en klaslokalen

Interactieve displays voor scholen en klaslokalen om studenten te prikkelen en te betrekken, om lessen te geven die een indruk achterlaten.

Inspireer leerlingen met onze AV-oplossingen voor het onderwijs

Van de kleuterklas tot de middelbare school, hogeschool en universiteit: het onderwijs is de plek waar wordt geleerd. Het is de ruimte waar docenten indruk maken op de leerlingen met behulp van lessen, trainingssessies, workshops en lezingen. Een klaslokaal of collegezaal is de omgeving om te inspireren, samen te werken en ideeën en creativiteit samen te brengen.

 

Innovatieve oplossingen voor de moderne klaslokalen en collegezalen

Oplossingen zoals touchscreens en interactieve displays in het onderwijs houden studenten betrokken, ongeacht hun leeftijd of het onderwerp. Interactie met touchscreens is een uitstekende manier om leerlingen bij een les te betrekken en hun aandacht vast te houden.

Onze gebruiksvriendelijke technologie en software helpen studenten en docenten bij het ontwikkelen van vertrouwen in het gebruik van schermen in het klaslokaal. Met ons interactieve BIG PAD-assortiment geven docenten en studenten moeiteloos presentaties op een leuke en interactieve manier. Onze touchscreens en informatie- en presentatieschermen voor het onderwijs bieden een moderne benadering van leren die aantrekkelijk is voor zowel docenten als studenten van alle leeftijden.

We ontwerpen onze schermen en displays op de ervaring van onze gebruikers, zodat zij zich focussen op het onderwerp, de informatie en de boodschap die ze willen overbrengen. Hierdoor geef je, door middel van innovatieve technologie in het klaslokaal, de lessen een gemeenschappelijk gevoel. Dit kan zelfs de meest verlegen leerlingen inspireren om naar voren te komen en hun waarde met de klas te delen.

Three students working on interactive display-Audio Visual-Product

Leren voor alle niveaus

Lever betere onderwijsresultaten in elke onderwijsomgeving

Four children writing on display in maths class-Audio Visual-Product 622x 350.png

Vroeg leren

  

Students in classroom

Scholen

   

Higher learning in lecture hall-Audio visual-Product

Lessen en trainingen op een hoger niveau

  

Samenwerken en luisteren

Leerlingen leren van jongs af aan hoe waardevol samenwerken is. Onze interactieve schermen voor het onderwijs zijn een ideale manier om hen hierbij te helpen. Met slimmere oplossingen in het klaslokaal en de collegezaal is het mogelijk een gemeenschappelijk gevoel te creëren. Dit kan zelfs de meest terughoudende leerlingen motiveren om actief deel te nemen.

Sharp zorgt voor plezier en focus in het onderwijs

Breng interactie naar het klaslokaal of de collegezaal, verhoog de productiviteit van aanwezigen en zorg voor efficiëntere lessen. Ontdek onze AV-apparatuur en ervaar hoe je iedereen betrokken en gefocust houdt.

Young students in classroom with teacher-Audio Visual-Product