People working at computers

PC-as-a-Service

Maak jouw IT toekomstbestendig met de bekroonde laptops van Sharp

Optimale IT services tegen een optimale prijs

Een verouderde laptop kan de productiviteit van je medewerkers drastisch belemmeren. Met onze diensten voor zakelijke laptops kun je jouw mensen toegang geven tot de nieuwste technologie - tegen een vast, voordelig maandtarief.

Op maat gemaakt voor jou
Elk bedrijf is uniek, dus wij helpen je om het ideale pakket voor jouw behoeften samen te stellen. Met ons brede aanbod van laptops, software en financiering stel je een programma samen dat de winstgevendheid en de productiviteit van werknemers verhoogt.

Man smiling at his desk, wearing a headset

Beheer eenvoudig gemaakt

Het beheren van een vloot laptops kan de tijd en middelen van jouw IT-personeel gemakkelijk uitputten. Daarom doen wij al het harde werk voor jou. Onze apparaten zijn vooraf geconfigureerd met de nieuwste software en eventuele aanvullende software naar keuze*. We kunnen de volledige levenscyclus van een apparaat van begin tot eind beheren.

Ons team van deskundigen staat klaar om je te ondersteunen bij het implementeren en instellen van jouw apparatuur. Met onze proactieve prestatiebewaking wordt elk apparaat gedurende de gehele levenscyclus automatisch gecontroleerd, zodat jouw IT-team zich kan concentreren op andere belangrijke bedrijfstaken.

Onze onderhoudstools sporen eventuele problemen op voordat ze kostbare uitvaltijd veroorzaken. Wanneer het tijd is voor een upgrade, verwijderen we jouw apparaten op een duurzame, veilige manier en brengen we de nieuwste technologie rechtstreeks naar jouw kantoor.

*Vooraf geïnstalleerde softwareopties zijn niet beschikbaar in alle landen. Ook geldt er een minimumbestelling van 50 laptops.

 

IT Services by Sharp