Handshake
Handshake

IT Solutions

Technologie vormt de basis voor de bedrijfsactiviteiten van organisaties, is het cruciaal om ervoor te zorgen dat je over de juiste IT oplossingen beschikt.

IT Solutions

Als bedrijf vertrouw je erop dat de IT Solutions die je dagelijks gebruikt de beste zijn voor jouw organisatie. Sharp IT ondersteunt organisaties met het zoeken naar de beste IT oplossing en biedt ondersteuning waar nodig. Wij bewaken en onderhouden jouw IT Solutions en zorgen dat deze aansluiten op de behoefte van jouw bedrijf of organisatie.

De basis voor jouw organisatie

Als jouw leverancier van IT solutions combineren wij onze uitgebreide zakelijke IT solutions, services, software en support in één handig pakket. Van uitgebreide ondersteuning aan kleinere bedrijven tot het aanvullen van jouw IT afdeling met extra vaardigheden, oplossingen en middelen. Met dit pakket heb je alles wat nodig is om jouw technologische uitdagingen te overwinnen, terwijl je de druk op jouw budget en middelen vermindert.

Man working on his laptop

IT vereenvoudigd en speciaal voor jou gemaakt

Jouw IT solutions zijn opgesteld, ontworpen en ingezet om aan jouw specifieke vereisten te voldoen. Daarnaast kan ons team van experts ze ook 24/7 in de gaten houden en systemen controleren en onderhouden, zonder dat jij je er zorgen over hoeft te maken. Je hebt dus minder gedoe en hebt meer tijd om je te richten op jouw bedrijf.

Wij bewaken de cybersecurity maatregelen en zorgen ervoor dat er regelmatig back-ups en periodieke controles worden uitgevoerd. We identificeren risico’s en bedreigingen in een vroeg stadium en lossen ze op voordat ze de kans krijgen om schade aan te richten. We stellen ook strategieën op om jouw waardevolle, bedrijfskritieke gegevens te herstellen wanneer er gegevens verloren gaan, zoals bij kwaadwillende activiteiten, een natuurramp of menselijke fouten.

Man and woman providing remote IT Support

IT zoals het hoort te zijn

Het is IT zoals je verwacht dat IT zou werken. Gebouwd om bedrijfscontinuïteit te verzekeren wanneer dit nodig is. Ondertussen kun je ervan uitgaan dat alles efficiënt en goed beveiligd is en werkt. We gebruiken de nieuwste technologie om een reeks uitgebreide IT oplossingen, Business Solutions, en Business Continuity diensten als cybersecurity te leveren. Deze zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat je het meeste uit de technologie haalt, met behoud van de prestaties en betrouwbaarheid voor jouw organisatie.

Man and woman providing remote IT Support