Sharp benelux team

Werken bij Sharp

Wil jij samen met meer dan 70 Benelux-collega’s bijdragen aan een optimale werkomgeving voor onze klanten? Ontplooi jezelf binnen een informele, dynamische en klantgerichte organisatie. Lees snel verder.

Meer weten? Bel onze recruiter Carola

06 38 72 71 38 of neem contact op via seb.join@sharp.eu.

Carola

Over Sharp

Sharp is een dochteronderneming van Sharp Corporation, gevestigd in Japan. Het hoofdkantoor van onze Benelux-organisatie bevindt zich in Utrecht. Sharp dankt haar naam aan één van de eerste uitvindingen uit 1912: het Ever Sharp potlood. Sindsdien innoveert Sharp voortdurend met originele producten en diensten. Daar kan jij onderdeel van zijn! 

Sharp stelt kleine en grote bedrijven en organisaties in staat om hun prestaties te verbeteren en zich aan te passen aan de werkplekken van de toekomst. Bij Sharp geloven we in het creëren van omgevingen waarin het potentieel van iedereen wordt vergroot en creativiteit tot leven komt. 

Kwalitatieve dienstverlener voor de zakelijke markt
Ons doel is om ons de komende jaren verder te ontwikkelen als een kwalitatieve dienstverlener voor de zakelijke markt. Dit doen we door het inzetten van ons brede assortiment. Het assortiment varieert van volledige IT Support tot samenwerkingsplatforms, printers en touchscreens en presentatieschermen. 

We zijn sociaal betrokken en streven er naar om bij te dragen aan de duurzame ontwikkeling van de maatschappij en leef- en werkomgeving. Dit doen we door de gezondheid en vitaliteit van onze medewerkers voorop te zetten en zie je terug in onze samenwerking met Stichting Landschap Erfgoed Utrecht. Samen met hen organiseren we een jaarlijkse buitenwerkdag waarbij we iets terugdoen voor de maatschappij. 

Het Sharp Team tijdens de jaarlijkse buitenwerkdag

Sharp als werkgever

We zijn continu in beweging en staan open voor nieuwe initiatieven en ontwikkelingen. We zorgen voor een prettige werkcultuur met aandacht voor de vitaliteit van de medewerkers. Daarbij zorgen we voor een optimale samenwerking tussen de collega’s en tussen afdelingen. 

Ontmoet je toekomstige collega’s

Lees meer over hoe het is om bij Sharp te werken van een aantal van onze collega's

Mert Sonmez callling a happy customer

Mert Sonmez

Functie: Accountmanager IT Services 

Als Accountmanager bij Sharp ben ik verantwoordelijk voor het aangaan en onderhouden van relaties met klanten uit verschillende branches. Elke dag kom ik in contact met nieuwe mensen en leer ik over verschillende aspecten van hun bedrijf. Het hele team werkt dagelijks hard om innovatieve oplossingen voor onze klanten te creëren.

Photocopier Engineer Service Call

Peter Kaat

Functie: Fieldservice Engineer

Als Fieldservice Engineer heb je veel klantcontact. Je levert kwaliteit af bij de klant, zodat zij geholpen worden. In je werk heb je veel variatie en vrijheid, maar ook verantwoordelijkheid.

Op de hoogte blijven van vacatures? Schrijf je dan in voor ons vacature alert.