People working at computers

IT Software

Met de IT software van Sharp beschik je over de meest actuele software om jouw bedrijf productief te houden, zoals anti-ransomware, boekhoudsoftware, virtuele desktopsoftware en back-upsoftware.

IT software houdt mensen productief

Om jouw bedrijf te ondersteunen en mensen productief te houden is het cruciaal om bedrijfssoftware te onderhouden en up-to-date te houden. Het kan echter tijdrovend zijn om het softwarebeheer bij te houden. Ontwikkeling van nieuwe software gaat net zo razendsnel als de technologische ontwikkelingen. Soms is het moeilijk om te weten of je wel de juiste keuzes hebt gemaakt voor jouw bedrijf.

De IT software experts van Sharp staan klaar om je te ondersteunen, zodat je gedurende de gehele levensduur van jouw software de maximale waarde en het maximale rendement eruit haalt. Daardoor ben je in staat om jouw personeel te ondersteunen en de efficiëntie in jouw bedrijf te verhogen.

Wij zijn jouw partner voor de gehele ondersteuning van jouw IT software, van advies en selectie, via implementatie en installatie, tot doorlopende IT support en optimalisatie.

Specialistische ondersteuning voor IT software

We adviseren over beveiligings- en productiviteitssoftware zoals anti-ransomware, virtuele desktops, back-ups voor bestanden. We helpen ook met zakelijke toepassingen zoals boekhoudsoftware, software voor bedrijfsprocesbeheer en meer. Deze worden allemaal geconfigureerd om aan jouw vereisten te voldoen.

We leveren ook diverse Microsoft-software, waaronder productiviteitssoftware zoals Microsoft 365, Teams en SharePoint en zakelijke toepassingen zoals Power BI, ERP en Business Central.

Bovendien bieden we diverse andere oplossingen voor IT services, IT support, IT helpdesk en IT Solutions om je elke dag dat je aan het werk bent productief, veilig en efficiënt te houden.

people in a meeting