Team meeting with a Teams call
Team meeting with Teams call-Audio Visual-Lifestyle-Banner

Vergaderruimtes

Uitstekende technologie voor vergaderruimtes en directiekamers om ideeën tot leven te brengen en beslissingen te realiseren.

Vergaderruimtes

De vergaderruimte is het centrum voor besluitvorming en de ruimte waar ideeën tot leven worden gebracht. Er gebeurt veel: er vinden één-op-één gesprekken plaats, er worden sollicitatiegesprekken gehouden en collega’s, management en directeuren werken er samen en nemen beslissingen.

Vergaderingen brengen soms uitdagingen met zich mee, vooral wanneer er meerdere personen en afdelingen bij betrokken zijn, zowel lokaal, hybride als wereldwijd. Soms heb je een creatieve, stimulerende ruimte nodig om te brainstormen en samen te werken met collega’s. Het andere moment heb je een omgeving nodig om operationele plannen voor de toekomst te bespreken of met klanten te overleggen.

Daarom is een eigentijdse omgeving met geavanceerde technologie die jou niet in de steek laat de moderne oplossing om binnen jouw organisatie een ruimte van innovatie, samenwerking en ondernemerschap te creëren, ongeacht de omvang van de organisatie.

Wees productief tijdens vergaderingen

Dankzij de slimme technologie die is ingebouwd in onze schermen is het mogelijk om moeiteloos met anderen te vergaderen, ongeacht de locatie en het tijdstip. Meerdere gebruikers maken verbinding en iedereen is in staat om informatie te delen en presentaties en video’s te bekijken.

Onze touchscreens, AV-software en -accessoires zijn de ideale oplossingen voor ad-hoc vergaderingen. Uit onderzoek*1 blijkt dat werknemers vaak minstens 17 uur per maand in vergaderingen doorbrengen. Dan wil je er zeker van zijn dat deze vergaderingen daadwerkelijk iets opleveren. Houd mede daarom je collega’s en klanten betrokken en actief tijdens een vergadering.

* 1 Online onderzoek uitgevoerd door Censuswide voor Sharp Electronics Benelux B.V in oktober 2017 onder 1003 kantoormedewerkers van bedrijven met 100-499 werknemers in het Verenigd Koninkrijk.

A team meeting

Doe meer met informatie- en presentatieschermen

Er is een oplossing voor elke vergaderruimte

Large display in meeting on wall_portrait-Audio visual-Product

Vergaderruimte

  

Multiboard display in conference meeting-Audio Visual

Directiekamer

   

SHARP_Touch_Viewing_software on display-Audio Visual-Product

Overlegruimte

  

Doe meer met informatie- en presentatieschermen

De productiviteit en effectiviteit neemt toe wanneer jouw bedrijf informatie op een overtuigende en innovatieve manier presenteert. Een standaardoplossing is niet voor iedereen geschikt, dus we ontwerpen onze schermen en displays zo dat het passend is voor grote bestuursvergaderingen, trainingssessies, creatieve ruimtes en kleine vergaderruimtes of huddle spaces.

Met onze veelzijdige informatie- en presentatieschermen lever je op een verbluffende manier informatie en presentaties. Je zet de toon voor een betere informatievoorziening en indrukwekkendere klantvergaderingen die jouw bedrijf snel resultaten opleveren.
 

Optimaliseer jouw vergaderingen

Tijd is kostbaar, met name wanneer er beslissingen en deadlines op het spel staan. Uit onderzoek blijkt*2 dat we topprestaties tussen de 45 en 90 minuten volhouden, dus moet jouw vergadering snel en doeltreffend zijn. Of je nu belangrijke gesprekken voert met een grote klant of plannen maakt voor de toekomst: door het verbeteren van de technologie in jouw vergaderruimte optimaliseer je jouw tijd en inspanningen.

Til jouw vergaderingen naar een hoger niveau met een nieuwe aanpak voor samenwerking en connectiviteit in jouw bedrijf. Ontdek onze AV-apparatuur met opties voor touchscreens en presentatie- en informatieschermen.

* 2 Hoe je betere vergaderingen kunt houden - Sharp Electronics Benelux B.V./Tony Schwartz bij The Energy Project

Business Presentation meeting four people-Audio Visual-Product