MXB707P product image with 50y logo

Ontdek de Sharp Printers

Ontdek ons ​​brede assortiment Sharp printers om aan jouw zakelijke behoeften te voldoen.

Informeer nu

Voor thuiskantoren, kleine tot middelgrote bedrijven en grotere ondernemingen: we hebben voor elke organisatie een passend kopieerapparaat.

Sharp A4 kleuren printers zijn ontworpen om de productiviteit van alle bedrijven van elke omvang te verbeteren. Ze bieden intuïtief gebruiksgemak voor gemakkelijke toegang voor het personeel, moeiteloze mobiliteit en verbinden gemakkelijk met jouw cloudservice en verschillende andere software oplossingen zoals iCloud of Dropbox.

Ze fungeren als een betrouwbaar, snel, kwalitatief hoogwaardig en veilig informatiepunt dat meegroeit met jouw bedrijf. Met alle snelheids- en efficiëntievoordelen die je van grotere apparaten verwacht, zijn A4-kleurenprinters van Sharp perfect voor al jouw vereisten voor het afdrukken in kleur. Ze zijn geschikt voor elke werkomgeving, of je nu een desktop of een staand apparaat nodig hebt.

De geavanceerde beveiligingsfuncties zorgen ervoor dat jouw apparaten en gevoelige informatie altijd veilig zijn. De printers zijn ook voorzien van een verbeterde functieset, inclusief een gebruiksvriendelijke interface. Het ontwerp van de printer maakt het mogelijk om verschillende functies toe te voegen om jouw apparaat volledig naar jouw behoeften te personaliseren.

Sharp A4 kleurenprinters integreren naadloos met bestaande netwerktoepassingen en maken verbinding met openbare cloudopslagservices, zodat je altijd en overal documenten opent en deelt.

Eigenschappen en functies om de moderne werkplek te transformeren

Ons uitgebreide assortiment wordt geleverd met veel efficiënte en veilige installatiefuncties. Bij zowel de instapmodellen tot de geavanceerde Sharp laserprinters en multifunctionele apparaten met kopieer- en scan- en faxfunctionaliteit.

Bovendien speelt Sharp's aanbod van document- en printbeheersoftware een belangrijke rol in de digitale transformatie doordat de workflow van papier naar digitaal wordt gestroomlijnd. Dit wordt vergemakkelijkt met scannen naar e-mail en andere functies zoals draadloze connectiviteit, aanpasbare touchscreen-interfaces, bewegingssensoren en geavanceerde gegevensbescherming.

Jouw Sharp printer, kopieerapparaat en scanner kunnen worden uitgebreid met extra functies, zoals nietloos nieten. 

 

Product-Printer-MX-C607F

Verbeter de samenwerking binnen jouw hele bedrijf

Bij Sharp zijn we constant aan het innoveren. Als gevolg hiervan stelt onze technologie u in staat om naadloos samen te werken met collega's en bijdragers aan projecten door beveiligde en gegevensgevoelige items zoals facturen en juridische documenten veilig te scannen en te delen, rechtstreeks vanaf uw apparaat.

Met de kantoorprinters van Sharp kunt u documenten van hoge kwaliteit maken en deze gemakkelijk delen. We helpen u projecten op schema te houden en mensen up-to-date te houden, waar ze ook zijn in het bedrijf, door middel van intelligente connectiviteit, toegang tot cloudopslag en onze innovatieve software voor documentdistributie.

Finger-pressing-printer-panel product MX-C607F

Laat onze printers met je meegroeien

Je kunt extra functies toevoegen aan jouw Sharp-kopieerscanner om deze te upgraden naarmate je uitbreidt. Denk daarbij aan functies zoals perforeren, boekjes maken, nieten en sorteren. Meer geheugen nodig? Bij sommige apparaten is het mogelijk om extra geheugenopslag op de harde schijf toevoegen. Een andere optie is om extra papierlades toe te voegen om een grotere afdrukcapaciteit mogelijk te maken om aan de groeiende behoeften van je bedrijf te voldoen.

Werk jij in de grafische sector of heb je veel printopdrachten, dan helpt een van onze A3 kopieerapparaten of productieprinters je om de werktijd te verkorten en snel jouw afdrukken met een hoge kwaliteit te maken.

Bekijk ons uitgebreide assortiment printers om de perfecte printoplossing voor jouw bedrijf te vinden.

MX-8090N