Man using a laptop and tablet on a sofa

De werkplek van de toekomst blogs: plekken

Het verkennen van de volledige context van hedendaags werk en hoe we mensen op de eerste plaats kunnen zetten, als de kracht achter elk bedrijf.

De kracht van de mensen

De onderstaande blogs geven de volledige context van de werkplek van de toekomst, gebaseerd op hoe we mensen op de eerste plaats kunnen zetten, als de kracht achter elk bedrijf. Van de groeiende cultuur van samenwerking tot het beantwoorden van de behoeften van medewerkers van meerdere generaties: je zult thema's vinden die spelen in jouw eigen bedrijf, evenals praktische manieren om het dagelijks leven te verbeteren. We wensen je veel leesplezier. 

Places

Conclusies

Millennials vervagen de grens tussen werk en privé, dus organisaties moeten kijken naar het creëren van een omgeving die meer is afgestemd op hun verwachtingen van de balans tussen werk en privé.

Door dynamische virtuele werkplekken te creëren, kunnen werkgevers de volgende generatie werknemers de vrijheid geven om efficiënter te werken. Organisaties moeten hun toekomstige personeel meer manieren van communiceren geven, evenals betere tools en de technologie om op afstand samen te werken.

Ook de fysieke omgeving moet veranderen. Deze jongere generatie gedijt goed in gedeelde ruimtes waar ze kunnen socializen en plezier hebben, maar ook kunnen werken. Iets eenvoudigs als het toevoegen van een paar planten aan het kantoor kan werknemers helpen zich meer verbonden te voelen met de natuur en kan een positieve impact hebben.