Man providing remote IT Support

E-mail Security

Sharp E-mail Security wordt gebruikt om e-mailcommunicatie, accounts en services te beschermen en beveiligen tegen ongeoorloofde toegang.

E-mail Security

De methoden die cybercriminelen gebruiken om ongeoorloofde toegang te krijgen tot systemen en gegevens worden met de dag geavanceerder. Hackers richten zich op onbeschermde, zakelijke e-mailaccounts om werknemers te misleiden om geld en gegevens te overhandigen. Dit kan zijn door hen te vragen een kwaadaardige link te volgen of door zich voor te doen als een andere persoon (meestal een belanghebbende).

Closeup shot of hands typing on a laptop

Wat is E-mail Security?

E-mail Security verwijst naar de maatregelen die bedrijven gebruiken om e-mailcommunicatie, accounts en services te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang. Denk hierbij aan het opleiden van personeel en het implementeren van handleidingen voor best practices, spamfilters, twee-staps authenticatie, antivirusbescherming en gegevensversleuteling.

Man working on his laptop

Waarom is E-mail Security belangrijk?

Bedrijven gebruiken e-mailhostingplatforms zoals Office 365 om grote hoeveelheden, gevoelige, persoonlijke informatie te verzenden en te ontvangen. Het is belangrijk om die gegevens te beschermen tegen hackers. E-mail wordt door cybercriminelen gebruikt als de primaire inbraakmethode voor kwaadwillende activiteiten. Ze proberen toegang te krijgen tot gegevens, bedrijven te dwingen losgeld te betalen, phishing-aanvallen uit te voeren en schadelijke malware te installeren.

IT Services by Sharp

Sharp’s E-mail Security Service

Het is niet veilig om antivirussoftware afzonderlijk te gebruiken. Naarmate commerciële technologie evolueert, veranderen ook de bedreigingen die met het gebruik ervan gepaard gaan. Met Sharp E-mail Security voor Microsoft 365 ben je ervan verzekerd dat jouw gegevens en systemen veilig zijn.

Door gebruik te maken van Barracuda Sentinel-technologie onderscheidt Sharp E-mail Security zich van andere veilige e-mailproviders. Door dit te integreren met Exchange Online detecteren wij bedreigingen die traditionele e-mailbeveiligingssystemen niet kunnen detecteren. Ons platform voor kunstmatige intelligentie detecteert malware die zich verbergt in e-mails die van en naar jouw bedrijf worden verzonden voordat ze een probleem worden.

A man sat at a desk looking at the camera

De functies van Sharp E-mail Security

Spear Phishing-preventie 
Het platform leert de unieke communicatiepatronen van jouw organisatie kennen en gebruikt deze om spear-phishing-aanvallen te identificeren.

Detectie van imitatie van werknemers 
Identificeer valse e-mails, typo-gekraakte domeinen en phishing-e-mails die zijn verzonden vanuit zowel gratis als commerciële e-mailaccounts.

Stop Zero Day Phishing 
Controleer afwijkingen in communicatiepatronen in de hoofdtekst of koptekst van e-mails om zero-day phishing-aanvallen te elimineren.

Detectie van webimitatie 
Webservices zoals DocuSign en Dropbox zijn het doelwit van hackers die zich voordoen als beide platforms. Ze maken gevoelige gegevens los bij nietsvermoedende werknemers. Ons platform voert extra controles uit om ervoor te zorgen dat het dataverkeer van en naar deze sites legitiem is.

Onderzoek Inbox-regels 
Wijzigingen in de inbox-regels kunnen betekenen dat een account is gecompromitteerd. Er zullen waarschuwingen op hoog niveau worden ingesteld om onderzoek mogelijk te maken.

Verdachte e-maildetectie 
Identificeer kwaadaardige e-mails die zijn verzonden vanaf verdachte accounts en signaleer deze aan jouw IT personeel.

Man stood talking to someone using a headset

Andere Cyber Security Services

E-mailbeveiliging en e-mailversleuteling zijn slechts twee manieren waarop je jouw bedrijfsgegevens beschermt tegen criminele activiteiten. Wij moedigen het altijd aan om diverse lagen van beveiliging toe te passen, ondersteund door 24/7 IT support.

person typing at computer

Firewall Protection

We installeren Watchguard-firewallsoftware op al jouw pc's, laptops en servers om te controleren op verdachte inhoud en gedrag. De fysieke firewall wordt op afstand bewaakt door jouw lokale cybersecurityteam. Verdacht gedrag wordt gesignaleerd en er wordt direct actie op ondernomen. Firmware-updates worden indien nodig automatisch uitgevoerd.

man working at computer

Total Endpoint Security

Flexibel werken is inmiddels de norm voor veel organisaties. Medewerkers gebruiken verschillende apparaten om hun taken vanuit huis of openbare ruimtes uit te voeren. Met onze Total Endpoint Security and Compliance-service ben je ervan verzekerd dat al jouw endpoints 24 uur per dag worden bewaakt en beveiligd. Dus niet alleen de apparaten op kantoor, maar ook alle apparaten van medewerkers die op afstand werken zijn beveiligd.

Close up of hands typing on a keyboard

Cyber Essentials

Het Cyber Essentials schema is een overheidskader dat universele IT- en technologiebeveiligingsnormen bevat. Wij begeleiden je door het gehele proces en helpen jouw organisatie bij het behalen van Cyber Essential en Cyber Essentials Plus certificeringen.