person at computer

Synappx™ Cloud Print

Cloud print management voor de moderne werkplek

Ontdek de kracht van flexibel printen

Synappx Cloud print is een nieuwe cloudgebaseerde oplossing ontwikkeld door Sharp, waarmee je als klant eenvoudig, duurzaam en beveiligd kan afdrukken op elke willekeurige Sharp printer in het netwerk op basis van de ‘follow-me’ functie. Het is een veelzijdige print management oplossing die ontwikkeld is voor kleine tot middelgrote ondernemingen (kmo's) op basis van een abonnementsservice. 

Het biedt kostenefficiënt print management in een altijd bewegende hybride werkplek. Met beveiligde cloudgebaseerde diensten en een compatibiliteit met Sharp printers en kopieerapparaten vereenvoudigt het de printbehoeften en biedt het uw bedrijf verschillende voordelen:

 • Eenvoudig printen: flexibel, duurzaam printen van waar dan ook.

 • Veilig: bescherm gevoelige informatie die in verkeerde handen terecht komt.

 • Kosteneffectief: eenvoudig aan te schaffen, installeren en als service te onderhouden. 

 • Stimuleert duurzaam printgedrag: verminder verspilling, printkosten en impact op het milieu. 

Bekijk de video of download onze brochure om meer te ontdekken over Synappx™ Cloud Print en het printbeheer van jouw bedrijf te verbeteren. 

A woman writing
people in a meeting

Simple, veilig en duurzaam zakelijk printen

De moderne werkplek bevindt zich niet altijd op dezelfde plek, maar de noodzaak om veilig te blijven printen is altijd belangrijk. Nog beter is het dan natuurlijk als dit ook duurzaam kan. 

Bekijk onze video om meer te ontdekken over Synappx™ Cloud Print. De print management oplossing die werkt waar jij werkt en waarmee je jouw zakelijke afdrukken onder controle houdt.

Printinzichten dashboard

Synappx™ Cloud Print geeft je real-time updates, zodat je gemakkelijk kunt zien hoe jouw printgebruik zich verhoudt tot die van anderen in het bedrijf, andere Synappx™ gebruiker en zelfs hoeveel vellen papier er zijn bespaard.

illustration

Overal eenvoudig afdrukken

 • Flexibele en duurzame printopties

 • Intuïtieve printoplossingen

 • Werkt probleemloos op de hybride werkplek

illustration

Beveiliging en efficiëntie

 • Bescherm gevoelige gegevens in printopdrachten

 • Verminder printkosten en verspilling

 • Gestroomlijnde, efficiënte printoplossing

illustration

Duurzaamheid in de praktijk

 • Stimuleer milieuvriendelijk printgedrag

 • Verminder afval en bespaar hulpbronnen

 • Milieubewuste printopties

Centraal management

Met de Synappx Admin Portal kun je jouw Synappx applicatie vanaf één locatie volgen en beheren. Hier krijgen beheerders de centrale controle over alle benodigde componenten van Synappx applicaties. Er zijn gevisualiseerde gegevens beschikbaar om beheerders inzicht te geven in organisatorische trends.

Cartoon of a cloud

Beveiliging is onze prioriteit

Beveiliging staat altijd voorop bij de innovatie van Sharp technologie. Met Microsoft® Azure, Microsoft® 365, Google Workspace™ technologieën en de best practices van Sharp op het gebied van beveiliging worden Synappx applicaties en -services beschermd door gelaagde beveiliging. 

Cartoon of electronic devices linked to a cloud with a padlock
Downloads

Synappx™ Cloud Print Brochure

v1.0

01.11.2023

Download Synappx™ Cloud Print

Synappx™ ondersteuning

Voor meer hulp en advies over Synappx applicaties, waaronder gebruikers- en beheerdershandleidingen, systeemverseiten en veelgestelde vragen, kun je terecht op onze ondersteunings-webpagina

person at computer