People working on a laptop
People working on a laptop

Rollen en mensen

Ontdek meer over hoe het is om bij Sharp te werken

Vind een baan bij Sharp

De mensen van Sharp

Sharp heeft in Europa meer dan 2400 mensen in dienst in 25 landen en wil iedereen een moderne, dynamische werkplek te bieden met voldoende ontwikkelingsmogelijkheden waardoor iedereen kan slagen. 

Medewerkers van Sharp hebben uiteenlopende achtergronden, zijn experts in hun vakgebied en hebben ambitie, gedrevenheid, vastberadenheid en innovatiedrang.

Five people in meeting room with windows collaboration display from Sharp

Sharp eigenschappen

Een kans om vorm te geven aan een nieuw tijdperk bij een innovatief en wereldwijd gerenommeerd bedrijf. Klinkt goed toch? Bij Sharp kan het!

Wij zoeken mensen die nieuwsgierig zijn, die van een uitdaging houden, resultaatgericht zijn, ondernemend zijn en graag in een team werken.

Samen creëren we innovatieve oplossingen en diensten die de manier waarop onze klanten werken drastisch veranderen. 

A woman shaking a mans hand
People working
Het beste aan werken bij Sharp is dat er zo'n gevarieerd productportfolio is dat ik betrokken kan zijn bij het produceren van nieuwe oplossingen voor en dus heb ik voortdurend de mogelijkheid om nieuwe dingen te ontdekken en te leren.
Ross Beamer

Specialist in oplossingen en toepassingen - Sharp Europe

A person typing on a laptop and using a phone
De afgelopen jaren heb ik extra verantwoordelijkheden op mij genomen voor het managen van grootschalige Europese projecten en de rol van projectmanager. Dit heeft mijn communicatieve vaardigheden en mijn managementvaardigheden aanzienlijk versterkt.
Shinichiro Okada

Europese Project Manager CSP