Man-pressing-lock-icon-on screen

ISO-certificering

Wij verbeteren continu onze processen. Op deze pagina staan de door Sharp behaalde ISO-certificaten

ISO 27001:2022

Sharp heeft als leverancier van print-, documentbeheer-en displayoplossingen in de Benelux het ISO 27001-certificaat voor processen rondom databeveiliging behaald. 

ISO 27001 is een internationale beveiligstandaard. Deze certificering houdt in dat processen en systemen voldoen aan de hoogste normen van veiligheid en met regelmaat worden getest, gecontroleerd en geëvalueerd.  Deze certificering toont aan dat Sharp voldoet aan de hoogste norm op het gebied van databeveiliging.

ISO 27001 2022

ISO 14001

Alle fabrieken en verkoopkantoren van Sharp zijn ISO 14001 (milieu) gecertificeerd. ISO 14001 is de internationale standaard een milieubeheersysteem. Het bevat een raamwerk dat een bedrijf of organisatie kan volgen om een efficiënt milieubeheersysteem op te zetten en in gebruik te nemen.

Onafhankelijke auditoren controleren regelmatig of Sharp voldoet aan de betreffende vereisten. Werkzaamheden die in overeenstemming met deze vereisten worden uitgevoerd, zorgen voor voortdurende groene prestaties.

ISO14001 ENG

ISO 9001:2015

Sharp beschikt over een ISO 9001 certificering. Deze certificering is een internationale norm voor kwaliteitsmanagement. De kwaliteitsmanagement wordt toepast op de producten en diensten van Sharp Electronics Benelux B.V.

De certificering is een erkenning voor de kwaliteit van de producten en diensten van Sharp. Met deze kwaliteitsmanagement borgen en verbeteren wij continu de kwaliteit van onze producten en diensten zodat deze blijven aansluiten op de behoeften van onze klanten. 

ISO 9001:2015
Download onze ISO certificaten