An image of an office
An image of an office

Oplossingen voor elke situatie

Sharp biedt innovatieve oplossingen en diensten voor toepassingen in alle soorten organisaties, inclusief specifieke oplossingen per omgeving.

Oplossingen voor elke situatie en omgeving

Of je nu een kleine onafhankelijke starter bent, een klein of middelgroot bedrijf of een grote organisatie; je hebt technologie nodig waar je op kunt rekenen. Jouw technologie moet passen bij de specifieke uitdagingen en behoeften van jouw bedrijf of organisatie.

Daarom zijn de technologieën van Sharp ontworpen voor toepassingen in alle organisaties en omgevingen, zoals een kantooromgeving, klaslokaal of vergaderruimte.

Oplossingen per omgeving

Kantoor

Oplossingen voor kantooromgevingen

Productiviteit, efficiëntie en samenwerking zijn de vereisten voor elke kantooromgeving. Dit houden wij in gedachten bij het produceren en leveren van al onze oplossingen, van Managed Print Services tot AV-oplossingen. Het betekent dat je er volledig op kunt vertrouwen dat jouw investering in technologie altijd meteen vanaf het begin het maximale rendement zal opleveren.

Onze oplossingen voor documentstromen zijn ontworpen om administratieve taken in jouw administratie te versnellen, tijd te besparen en de productiviteit te verhogen. Ons brede assortiment van AV-oplossingen voor vergaderruimtes en informatieschermen zorgen ervoor dat informatie altijd duidelijk en effectief wordt overgebracht.

 

office printing

Vergaderingen

Oplossingen voor de vergaderruimte

Vergaderruimtes worden voor vele doeleinden gebruikt; van formele presentaties tot ad-hoc vergaderingen. Daarom moeten ze zo worden opgezet dat ze de nodige flexibiliteit bieden om zo productief mogelijk te werken. Door AV-oplossingen op de juiste manier in te zetten, ben je altijd in staat om de juiste omgeving te creëren.

Vergaderingen brengen uitdagingen met zich mee, vooral wanneer er meerdere personen bij betrokken zijn. Met onze samenwerkingstools voor vergaderingen verbeter je de manier waarop je communiceert en informatie deelt.

 

Five people in meeting room with windows collaboration display from Sharp

Scholen

Oplossingen voor klaslokalen en scholen

Sharp heeft veel ervaring in het leveren van technologie aan alle leerfasen in verschillende onderwijsinstellingen, waaronder kinderdagverblijven, scholen, universiteiten en opleidingscentra.

We willen de technologie toegankelijker maken voor studenten en gebruiksvriendelijker maken voor docenten. Onze reeks AV-oplossingen transformeert de manier van lesgeven, waardoor docenten en leerlingen van alle leeftijden zich in hun klaslokaal of leeromgeving ontplooien.

Four children writing on display in maths class-Audio Visual-Lifestyle

Waarom zou je voor Sharp kiezen?

De behoeften van jouw bedrijf of organisatie zijn uniek. Daarom werken onze zeer ervaren consultants nauw met je samen om jouw doelstellingen te begrijpen en een oplossing te ontwerpen die voor jou en jouw team werkt, zowel nu als in de komende jaren.

We ontwerpen al vele jaren innovatieve, toonaangevende oplossingen, waaronder bekroonde producten en technologieën en beschikken we over tientallen jaren ervaring.

Je kunt op Sharp rekenen voor een persoonlijke service en contact, hoogwaardige AV-oplossingen en Managed Print Services van een vertrouwd, wereldwijd merk.