Five happy work colleagues

De werkplek van de toekomst blogs: doel

De onderstaande blogs geven de volledige context van de werkplek van de toekomst, gebaseerd op hoe we mensen op de eerste plaats kunnen zetten, als de kracht achter elk bedrijf.

De kracht van de mensen

De onderstaande blogs geven de volledige context van de werkplek van de toekomst, gebaseerd op hoe we mensen op de eerste plaats kunnen zetten, als de kracht achter elk bedrijf. Van de groeiende cultuur van samenwerking tot het beantwoorden van de behoeften van medewerkers van meerdere generaties: je zult thema's vinden die spelen in jouw eigen bedrijf, evenals praktische manieren om het dagelijks leven te verbeteren. We wensen je veel leesplezier. 

Purpose

Conclusies

Millennials willen samenwerken met organisaties die weerspiegelen waar zij in geloven en die dezelfde passie delen. Het personeel van morgen wil duidelijk een verschil maken voor de samenleving. Ze willen grotere bijdragen leveren aan de maatschappij, hun werk het beste doen en deel uitmaken van iets nobels.

Deelnemers aan onze workshop zijn van mening dat werkgevers medewerkers juist kunnen helpen meer op ethiek in te spelen, creatiever te zijn, talent effectiever te ontwikkelen en emotionele intelligentie te koesteren. Misschien is het belangrijkste kenmerk om te begrijpen wat de toekomstige medewerker wil, juist het werken voor bedrijven die hun persoonlijke waarden weerspiegelen is.