Busy IT Office

Videovergaderingen

Maak overal verbinding en werk samen met collega's en klanten, met de oplossingen voor videovergaderingen van Sharp. Onze videoconferentieapparatuur, videotelefonie en videoconferentie-apps brengen je moeiteloos samen en houden iedereen productief.

Online vergaderen op afstand met collega's en klanten

Videoconferenties bestaan al een tijdje en hebben een revolutie teweeggebracht in de manier waarop mensen en organisaties met elkaar in contact blijven en productief samenwerken. Collega’s in verschillende regio’s en landen houden net zo gemakkelijk ‘face-to-face’-bijeenkomsten als fysieke bijeenkomsten waarbij ze naast elkaar zitten.

Hoewel het waar is dat apps voor videotelefonie en videovergaderingen het werknemers mogelijk maken om overal te communiceren en samen te werken, is het ook een feit dat de kwaliteit en resultaten van deze samenwerking grotendeels afhankelijk zijn van de gebruikte apparatuur voor deze online vergaderingen.

Slechte verbindingen en beelden met een lage resolutie zorgen voor teleurstellende ervaringen, waarbij de betrokkenen zelfs gedemotiveerd raken. Het is dus belangrijk om verstandig te investeren zodat mensen een platform hebben waarmee ze sterke werkrelaties kunnen ontwikkelen en onderhouden.

Productief samenwerken, ongeacht de locatie

Sharp biedt innovatieve en interactieve telecommunicatie, videovergaderingen en videotelefonie die werknemers in staat stelt om met elkaar te communiceren, samen te werken en productief te blijven, ongeacht hun locatie.

Onze flexibele, handige oplossingen combineren hardware, apps, AV-apparatuur, beeldschermen en IT-platforms om het hybridewerken voor iedereen tot leven te brengen. Ondertussen bespaart jouw bedrijf tijd, geld en gedoe door onnodige zakenreizen te vermijden.

Van updates, teamvergaderingen en onderhandelingen tot trainingen, workshops en sollicitatiegesprekken met kandidaten, de oplossingen van Sharp voor videovergaderingen brengen jouw bedrijf samen.

Daarnaast bieden we een reeks andere oplossingen voor IT services, IT consultancy en unified communications, waarmee je elke dag dat je aan het werk bent productief, veilig en efficiënt blijft. Dus, waar wacht je nog op? Help je mensen om altijd en overal met elkaar in contact te blijven. 

A team meeting using a Windows Collaboration Display