Busy IT Office

Microsoft 365

Microsoft 365 is de overkoepelende term voor de cloud abonnement service van Microsoft die organisaties voorziet van services en applicaties, zoals de Office Suite met daarin bijvoorbeeld Microsoft Teams, Word, Excel en PowerPoint.

Business Solutions

Bij het verbeteren van jouw organisatie en de efficiëntie zijn niet alleen jouw medewerkers belangrijk, maar ook de applicaties die jij als organisatie gebruikt. Het is belangrijk dat deze applicaties up to date zijn en ervoor zorgen dat jouw medewerkers beter samenwerken, productiever zijn, kunnen presenteren en printen. Niet alleen het up to date houden van deze applicaties en software is belangrijk, je contracten zijn dit ook.

Sharp biedt de oplossingen waarmee jij je bedrijf verbetert en de vooruitgang bewaakt. Wij houden zicht op de ontwikkelingen in de markt en passen dit toe binnen jouw organisatie.

Wat is Microsoft 365?

Microsoft 365, voorheen bekend als Office 365, is de overkoepelende term die wordt gebruikt voor de cloud oplossingen van Microsoft. Deze oplossing biedt organisaties diensten en toepassingen zoals de Office-suite met desktopproducten.

Person working

Microsoft pakketten

Er zijn drie niveaus: Business Basic, Business Standard en Business Premium.

Friendly IT helpdesk support

Microsoft 365 Business Basis

Business Basic is het goedkoopste Microsoft 365-pakket. Dit pakket is zeer geschikt voor organisaties die flexibel en op afstand werken waarbij hun teams toegang nodig hebben tot samenwerkingstools die de productiviteit verbeteren, dankzij toegang tot Microsoft Teams, Office online en cloudopslag. Met een standaard mailbox van 50 GB en 1 TB aan OneDrive-cloudopslag per gebruiker en instant messaging.

IT Services by Sharp

Microsoft 365 Business-standaard

Microsoft 365 Business Standard lijkt erg op het basispakket, maar dan uitgebreider. Dit pakket biedt ter aanvulling gehoste e-mail en apps, Teams, SharePoint, gegevensbeheer en het stelt gebruikers in staat om apps te downloaden van de Office-suite. Deze kun je lokaal opslaan, zodat je ook toegang hebt wanneer je offline werkt.

Lady holding a mug during an informal meeting

Microsoft 365 Business Premium

Net als het standaardplan biedt Business Premium toegang tot Exchange, OneDrive, Skype for Business, Microsoft Teams, SharePoint en andere essentiële zakelijke apps. Het wordt uitgebreid zodat jouw teams slimmer en veiliger kunnen werken met geavanceerde functies voor mobiliteit, apparaatbeheer en beveiliging.

Wat is het verschil tussen deze pakketten?

De belangrijkste verschillen tussen Microsoft 365-pakketten zijn de prijs, beschikbare desktopapplicaties en beveiligingsfuncties. Het basisplan biedt alleen online gebruik van de apps, terwijl standaard en premium gebruikers Office-apps op hun lokale machines kunnen installeren.

Man stood talking to someone using a headset

Voordelen van Microsoft 365

Welke functionaliteit je ook nodig hebt voor de grootte van jouw bedrijf; Microsoft 365 biedt een reeks voordelen, die verschillen per pakket:

  • Werken op afstand – Jouw kritieke diensten worden gehost in de cloud. Zo werken medewerkers veilig thuis op kantoor of onderweg.
  • Eenvoudige budgettering en schaalbaarheid - Een maandelijkse abonnementsservice betekent dat je een vast maandelijks bedrag per gebruiker betaalt, waardoor budgetteren eenvoudiger wordt. Het maakt het ook mogelijk om licenties toe te voegen of te verwijderen in lijn met de bedrijfsgroei, wat flexibiliteit en schaalbaarheid toevoegt.
  • Verhoogde productiviteit - Het gebruik van Teams, met zijn verhoogde toegankelijkheid voor bestanden en apps, stelt medewerkers in staat om in realtime te communiceren en documenten samen te bewerken waardoor de productiviteit toeneemt.
  • Gegevensbeveiliging - Microsoft 365 slaat jouw gegevens veilig op in de cloud waardoor je ongeautoriseerde toegang voorkomt. Dit maakt herstel in geval van corruptie of verlies eenvoudiger.
A man sat at a desk looking at the camera

Waarom samenwerken met Sharp?

Bij Sharp begrijpen we dat een one-size-fits-all-aanpak niet effectief is, daarom zullen we met je samenwerken om jouw bedrijf en bedrijfsdoelen te begrijpen en ondersteunen. Als onderdeel van het Microsoft Partner Network hebben we toegang tot de beste prijzen op enkele van de meest populaire hardware- en IT-softwareplatforms.

Onze IT Service afdeling, Sharp IT, heeft drie Silver- en zes Microsoft Gold Partner-accreditaties behaald op operationele gebieden zoals applicaties, infrastructuur, gegevensbeveiliging en cloudoplossingen. Zo ben je ervan verzekerd dat jouw IT in goede handen is.

Met jarenlange ervaring in het onderhouden van de IT behoeften van onze klanten, migreren we jouw systemen met weinig onderbrekingen naar Microsoft 365. We zullen hierbij met jouw teams samenwerken zodat ze een grondig begrip hebben van jouw nieuwe oplossing.

Awards en accreditaties

Gold partner

Gold partner

Silver partner