People in a meeting

Communicatie

De oplossingen voor de werkplek van de toekomst van Sharp zorgen voor effectievere en uniforme communicatie op kantoor en op afstand.

Communicatie voor de moderne werkplek

Nu veel organisaties hybride werken en meer geografisch verspreide medewerkers hebben en mensen die op afstand werken, is de behoefte aan duidelijke, directe en tijdige communicatie nog nooit zo essentieel geweest. Als je een goed hybride werkbeleid opstelt kun je:

  • Effectieve en proactieve samenwerking mogelijk maken.
  • De productiviteit verbeteren dankzij goed gepresenteerde informatie
  • Innovatie stimuleren door ideeën eenvoudig te delen met collega’s
  • Misverstanden voorkomen en problemen snel oplossen
  • Gevoelige gegevens beschermen met verbeterde gegevensbeveiliging
  • Sterkere klantrelaties opbouwen met duidelijke en consistente informatie
  • De tevredenheid, loyaliteit en actieve betrokkenheid van het personeel verbeteren
People in an office

De juiste informatie op het juiste moment

Informatie is alleen nuttig als de juiste mensen er op het juiste moment toegang toe hebben. Snelle en effectieve communicatie is dus belangrijk om werknemers in staat te stellen om hun werk productiever te doen. Zo haal jij het maximale uit jouw organisatie.

Man looking at watch

Hoe kan Sharp helpen?

Onze oplossingen voor de werkplek van de toekomst stellen bedrijven in staat om een creatieve, productieve omgeving te creëren en een veiligere en effectievere communicatie te bieden, zowel op kantoor als op afstand. Zo kun je meer succes behalen en jouw communicatiedoelstellingen bereiken.

Ze zijn ontworpen om een verbeterde probleemoplossing en creativiteit mogelijk te maken, of het nu gaat om hybride vergaderingen, samenwerking op de werkplek of het eenvoudig delen van informatie met behulp van cloudservices zoals Dropbox TM, Microsoft OneDrive en Google Drive.

Man working

Oplossingen voor verbeterde bedrijfscommunicatie

Ons brede assortiment van oplossingen en diensten voor het verbeteren van de bedrijfscommunicatie bestaat uit:

Document oplossingen
Verbeter de productiviteit, verlaag de kosten en maak meer mobiliteit mogelijk met onze veilige en configureerbare oplossingen die nieuwe efficiëntie brengen in elk onderdeel van de workflow.

Printers en kopieerapparaten
Stroomlijn het creëren, verwerken en delen van zowel papieren als digitale informatie.

Audiovisuele oplossingen
Communiceer en werk effectief samen met behulp van intelligente audiovisuele oplossingen, van digital signage tot videoconferenties.

IT Services
Optimaliseer de prestaties en beveiliging van de informatiesystemen en cloudservices met behulp van onze gespecialiseerde tools, beheerde IT Services en deskundige IT kennis en -support.

person working at computer