Office workers working at desks
Office workers working at desks

Meer over de kopieerapparaten van Sharp

Kopieerapparaten zijn essentieel voor elk bedrijf of thuiskantoor en er is een apparaat voor elke behoefte.

Offerte aanvragen

Een machine die bij jou past

Kopieerapparaten zijn een onmisbaar onderdeel van het kantoor, of het nu gaat om een thuiskantoor, kleine of middelgrote bedrijven of het ondersteunen van een hele afdeling. Ze helpen je om bedrijfsinformatie, documenten en gegevens veilig te houden. Of je nu klein begint met een kantoor of gelijk de hele verdieping of het hele gebouw inricht: er zijn apparaten beschikbaar voor elke behoefte.

Of het nu gaat om een zwart-wit of een kleuren kopieerapparaat dat in staat is om te kopiëren, printen, scannen en faxen: Printers en kopieerapparaten helpen de digitale transformatie binnen jouw bedrijf. Ze kunnen gegevens verbinden en opslaan in clouddiensten en jouw informatie beschermen met ingebouwde, geavanceerde beveiligingstechnologie.

Vervolgens maak je gemakkelijk aanpassingen aan jouw apparaat om het aan jouw behoeften te laten voldoen, door middel van afwerkingsmogelijkheden, zoals sorteren, nieten, perforeren en boekjes maken. Dit helpt je om veilig te werken, minder afval te genereren en documenten te produceren voor jouw zakelijke behoeften.

Voor desktop of op kantoor

Standaard desktop kopieerapparaat en multifunctionele apparaten die hoogwaardige documenten produceren, staan letterlijk binnen handbereik en ondersteunen behoeften met een lage capaciteit wanneer er beperkte ruimte is.

Grotere kopieerapparaten helpen bedrijven die honderden of zelfs duizenden afdrukken, kopieën of scans per dag moeten maken. Op die manier kunnen ze meerdere afdelingen en reproruimten ondersteunen, waarbij machines voor lichte productie bijzonder grote omgevingen ondersteunen.

Small workgroup informal meeting with printer in background

Kleur of zwart-wit?

Een standaard zwart-wit kopieerapparaat is misschien alles wat je nodig hebt voor minimale afdrukvereisten in jouw thuiskantoor. Grotere zwart-wit kopieerapparaten zijn echter vooral populair bij het afdrukken van grote hoeveelheden documenten met veel tekst, zoals facturen, e-mails en interne communicatie. Hierdoor zijn ze de perfecte keuze voor bijvoorbeeld boekhoudafdelingen of postkamers.

Met een kleurenkopieerapparaat maak je haarscherpe en duidelijke kleurenafdrukken. De modellen zijn beschikbaar in desktopformaat voor thuisgebruik en kleine bedrijven en in groot formaat met hoge capaciteit op bedrijfsniveau. Ze zijn ideaal voor het afdrukken van interne marketing- en klantgerichte materialen en je beheert de kosten met onze Print Management Software.

Colleagues discussing printed documents at desk

Vertrouwen in de gegevensbeveiliging

Kopieerapparaten kunnen worden uitgerust met een harde schijf of SSD waarop alle afdrukken, scans en kopieën worden opgeslagen. Maar wist je dat als je deze onbeveiligd laat, jouw gegevens het doelwit kunnen worden van een kwaadaardige aanval of manipulatie? Veel kopieerapparaten en printers bieden nu diverse verbeterde beveiligingsfuncties om de gevoelige gegevens die zijn opgeslagen op bedrijfsapparaten te beschermen. Deze zijn beschikbaar als standaard of optionele extra’s, waaronder:

  • S/MIME-versleuteling om onderschepping tijdens het versturen van een e-mail te voorkomen
  • Controle op de uitvoering van programma’s met behulp van whitelisting
  • Zelfherstellende firmware voor het maken van back-ups van instellingen en voor herstel in geval van een aanval
  • Serverloze beveiligde vrijgave van afdrukken om vertrouwelijkheid te garanderen
  • Logboekregistratie van auditsporen en verificatieregels
  • Handhaving van beveiligingsbeleid

Bij het evalueren van je aankoopmogelijkheden moet je overwegen welk beveiligingsniveau je in jouw bedrijf nodig hebt, om zeker van te zijn dat jouw apparaat volledig beschermd is.

Man-pressing-lock-icon-on screen

Schalen naar de behoeften van jouw bedrijf

Overweeg je gebruik versus de kosten om je te helpen bepalen welk type apparaat je nodig hebt. Jouw Sharp kopieerapparaat of multifunctionele machine is zo ontworpen dat je functies toe kunt voegen en de printer kunt aanpassen aan de groei en activiteit van jouw bedrijf.

Desktop printers zijn bijvoorbeeld verkrijgbaar in kleurenmodellen en je kunt afwerkingsmogelijkheden toevoegen zoals extra papierladen, waarmee je naar wens kunt upgraden. Zo verandert jouw desktopprinter met een handomdraai in een vloermodel.

BP-70M65 product image