Desktop Kopieerapparaten

Handig en compact

Of je nu een printer nodig hebt voor jouw thuiskantoor, kleine bedrijfspand of voor de administratie thuis: voor de kleinere ruimte is het desktop kopieerapparaat met functies als scannen naar e-mail de perfecte, praktische, multifunctionele oplossing voor kopiëren en printen met lage capaciteit.

Product-Photocopier-MX-C357F

Klein maar krachtig

Voor elke behoefte zijn er andere kopieerapparaten beschikbaar en hoewel een desktopversie niet kan concurreren met een vloermodel A3 kantoor kopieerapparaat, zijn ze wel zeer functioneel. Ze zijn ontworpen voor verschillende behoeften en variëren van basis A4 zwart-wit kopieerapparaten tot all-in-one printers die net als hun grotere tegenhangers kopiëren, printen, scannen en faxen.


Desktopapparaten zijn handig, compact en speciaal ontworpen om in kleine ruimtes te passen, zoals op planken en individuele bureaus. Dankzij slimme technologie waarmee het apparaat klaar is om aan te sluiten en meteen te functioneren, maakt het formaat hier niet uit. Desktopprinters leveren uitstekende prestaties voor jouw kleine bedrijf, thuiskantoor en persoonlijke administratie.

Woman working at home office with laptop and printed documents

Strenge beveiliging op een desktop

Wist je dat iedereen zomaar een onbeveiligd apparaat kan hacken? Desktop kopieerapparaat kunnen worden uitgerust met een harde schijf of SSD waarop alle gegevens, afdrukken, scans en kopieën die vatbaar zijn voor diefstal en manipulatie, worden opgeslagen. Veel hoogwaardige desktopprinters bieden nu een reeks verbeterde beveiligingsfuncties als standaard of optionele extra’s om de bedrijfsgegevens op de harde schijf te beschermen, waaronder:

  • S/MIME-versleuteling om onderschepping tijdens het versturen van een e-mail te voorkomen.
  • Serverloze beveiligde vrijgave van afdrukken om vertrouwelijkheid te garanderen.
  • Controle op de uitvoering van programma’s met behulp van whitelisting.
  • Logboekregistratie van auditsporen en meer.
Man-pressing-lock-icon-on screen

A4 of A3 – welk papierformaat heb je nodig?

Het belangrijkste unieke argument van desktop A4 zwart-wit of kleuren kopieerapparaten is dat ze in compacte ruimten passen. Hierdoor gebruik je diverse kopieer- en afdrukfuncties zonder dat het veel ruimte in beslag neemt. Anderzijds vereist A3-papier uitgebreidere functies om het formaat te ondersteunen.

Dus als je bijvoorbeeld de mogelijkheid wilt hebben om boekjes, posters en promotionele displays te produceren, heb je een A3 kleuren kopieerapparaat of A3 zwart-wit kopieerapparaat nodig om de werklast te beheren en op maat af te drukken.

Innerfinisher

Handig, veelzijdig en praktisch

Zoals de naam al zegt, heb je met een desktopapparaat jouw kopieer- en printtaken binnen handbereik. Vooral als klein zakelijk kopieerapparaat is dit praktisch. Naarmate jouw activiteiten en bedrijf groeien, kun je tijdens het opschalen jouw apparaat uitbreiden met optionele functies. Denk bijvoorbeeld aan extra papierladen om de capaciteit te vergroten, waarmee je van desktop kopieerapparaat mogelijk naar een vloermodel overstapt.

Kopieerapparaten en printers voor thuisgebruik hoeven waarschijnlijk geen vloermodel met hoge capaciteit te zijn. Ook hier is een desktopapparaat beter geschikt.

De prijzen staan in verband met de functionaliteiten van de machine. Dus of je nu op zoek bent naar een basis kantoor kopieerapparaat of een apparaat dat in kleur afdrukt met afwerkingsmogelijkheden en toevoegingen zoals perforeren, nieten of boekjes maken: je kunt tegen een redelijke prijs een apparaat kopen dat doet wat je nodig hebt.

Woman at desk in small office with printer in background