Device Management

Wat is Device Management Software?

Jouw all-in-one printers zijn onmisbare apparaten voor printen, kopiëren en scannen en werken net zo hard als de mensen die ze gebruiken. Daarom is Device Management Software zo belangrijk. Hiermee analyseer, beveilig en bedien je jouw apparaten vanaf één locatie.

Office workers working at desks

Compleet beheer van al jouw apparaten

Of je nu slechts een paar printers hebt of een heel printerpark van all-in-one printers, het is nog nooit zo eenvoudig geweest om ervoor te zorgen dat ze allemaal optimaal presteren. Met Device Management krijg jij namelijk onder andere inzicht in de status van jouw apparaat, zoals papier- en tonerniveau.

Wanneer één apparaat niet meer werkt, kan dit een effect hebben op de productiviteit van het hele team, zelfs als het alleen om iets eenvoudigs gaat als een te laag papierniveau in je kopieerapparaten. Device Management Software maakt niet alleen het gedoe van tonerniveaus controleren overbodig, het helpt ook de algehele printerbeveiliging te verbeteren.

Product-Software-SRDM-Summary Screen

Printerparkbeheer

Apparaatbeheer gaat over meer dan alleen stressvrij printerbeheer. Het kan helpen beschermen tegen onbevoegde toegang tot printers en ervoor zorgen dat er geen gevoelige documenten in de uitvoerlade blijven liggen.

Door gebruik te maken van printerpark management, die rechtstreeks vanaf je desktop draait, creëer je een centraal controlepunt met een compleet overzicht van al jouw apparaten. Als er instellingen worden gewijzigd zonder de juiste machtigingen, word je daarvoor gewaarschuwd.

Bovendien zorg je er met volledig controleerbare acties voor dat alle apparaten voldoen aan de voorschriften voor gegevensbescherming. Met deze aanpak voor printerpark management kun je problemen opsporen voordat ze leiden tot uitvaltijd en productiviteitsverlies of een inbreuk op de beveiliging.

Small workgroup in meeting room

Houd grip op jouw printerbeheer

Op de hoogte blijven van beheer voor printapparaten en documentbeheer is makkelijker gezegd dan gedaan. De traditionele methode voor printerbeheer, waarbij je elke week handmatig toner en papier moet controleren, is niet efficiënt. Je merkt pas dat er iets mis is gegaan als het al te laat is. Met behulp van geautomatiseerde Device Management Software geef je jouw faciliteiten en IT-teams de ruimte om zich te concentreren op belangrijker werk.

Als er iets misgaat, draait het niet om wiens schuld het is of de verloren werkuren, maar dan draait het erom dat je precies wilt weten wat er opgelost moet worden. Dit levert op zijn beurt meer waarde aan jouw werkplek. Je profiteert van minder verspilling, minder kosten en verbeterde betrouwbaarheid van jouw kopieerapparaten.

Printerparksoftware fungeert als een extra paar ogen voor een van de belangrijkste onderdelen van jouw bedrijf.

 

Three colleagues reviewing on-screen content at PC

Ontdek onze mogelijkheden voor Device Management Software

Ontdek hoe je de productiviteit kunt maximaliseren en een positieve verandering in jouw bedrijf kunt aanbrengen.