Kleurenprinters

Duidelijkheid aan je documenten toevoegen

Met kleurenprinters laat je jouw documenten van de pagina afspatten. Dit helpt je een echte impact te creëren, waardoor je meer aandacht krijgt en daardoor een betere communicatie realiseert.

Product-Printer-MX-C304W-colour scanning

Gebruiksvriendelijke printers

A4 en A3 kleurenprinters zijn een toevoeging voor elke werkplek. Kies uit desktopprinters of duurzame staande units die bij jouw ruimte en behoeften passen. Als je een complete printoplossing zoekt, kies dan voor onze all-in-one printers (ook wel multifunctionele kleurenlaserprinters genoemd). Deze apparaten zijn toonaangevend op het gebied van kantoorproductiviteit en ze combineren functies voor printen, kopiëren, faxen, scannen en scannen naar e-mail in één apparaat.

Met productieprinters ervaar je alle professionele mogelijkheden: van kleurenkopieën en afdrukken op A3-formaat tot perforeren, nieten en het maken van professionele boekjes.
 

BP-60M45

Heb je een kleurenprinter of een zwart-wit printer nodig?

​​​​​​Dat hangt helemaal af van wat je nodig hebt voor jouw documenten. Als je presentaties, spreadsheets of marketingmateriaal afdrukt zijn kleurenprinters waarschijnlijk het meest geschikt. Als je alleen tekstdocumenten afdrukt met weinig of geen kleuren, dan is een zwart-wit printer voldoende.

Four colleagues in a business meeting with printed documents

Hoe veilig zijn jouw kleurenprinters?

Slimme functies voor all-in-one printers houden jouw gegevens veilig. Printers kunnen immers net als computers worden gehackt. Het geheugen van jouw printer kan de gegevens van al je recente afdrukken bevatten en net als een pc kan deze opslag door hackers worden gekraakt.

Daarom moet je bij het kiezen van een kleurenprinter op deze beveiligingsfuncties letten:

  • Zelfherstellende firmware - De computercode in de kern van jouw printer kan beschadigd raken als deze wordt aangevallen. Kies een kleurenprinter met zelfherstellende bescherming om ervoor te zorgen dat hij zo veilig mogelijk blijft.
  • Whitelisting - Sommige printers gebruiken whitelisting om ongeoorloofd toegang te voorkomen. Dit is een lijst met personen of IP-adressen die toegang zijn verleend tot het apparaat. De beste printers controleren toegangspogingen en verlenen alleen toegang tot applicaties en besturingsfirmware die op een goedgekeurde whitelist staan.
  • Versleuteling - Gebruik beveiliging van militaire kwaliteit voor jouw printer, zoals het Protection Profile for Hardcopy Devices (beveiligingsprofiel voor hardcopy-apparaten) (HCD-PP v1.0). Controleer ook of het apparaat SSL/TLS-certificaatvalidatie heeft, waarmee automatisch wordt gecontroleerd of de communicatie met jouw printer veilig is.
Man-pressing-lock-icon-on screen

Slimmer afdrukken met de juiste software

Print Management Software helpt je het meeste uit jouw kleurenprinter te halen. Deze software maximaliseert de efficiëntie, helpt bij het analyseren van het printergebruik en past speciale regels toe, zoals het beperken van de toegang tot kleurenafdrukken voor bepaalde teamleden.

Met de beste managementsoftware is het mogelijk om gebruikersverificatie aan de printers toe te voegen, zodat gevoelige gegevens beveiligd blijven en er minder papier wordt verspild.

Office workers working at desk and an informal meeting