Field with trees
Image of a field with trees

Milieubeheer

Onze engineers ontwikkelen innovatieve, ecologische technologie om de wereld schoner en groener te maken.

Milieubeheer

Van het eerste productontwerp tot de productie en de verwijdering aan het einde van de levensduur: we beoordelen voortdurend elk gebied waarop we het milieu direct of indirect beïnvloeden.

Al onze fabrieken en kantoren voldoen aan de ISO 14001-norm: een kader waarin de vereisten voor milieubeheersystemen zijn vastgelegd. We werken eraan om onze faciliteiten in lijn te brengen met het milieubeleid van het bedrijf en we stimuleren actief milieubeheer en milieubewustzijnsinitiatieven in onze hele organisatie.

Onze technici werken voortdurend aan innovatieve, ecologische technologie om van de wereld een schonere, groenere plek te maken. Tegelijkertijd leggen we een sterke nadruk op de ontwikkeling van hoogwaardige, milieutechnisch geavanceerde producten.

A girl sat in front of a building with plants

ISO 14001 Certificering

Alle fabrieken en verkoopkantoren van Sharp zijn ISO 14001 (milieu) gecertificeerd. ISO 14001 is de internationale standaard een milieubeheersysteem. Het bevat een raamwerk dat een bedrijf of organisatie kan volgen om een efficiënt milieubeheersysteem op te zetten en in gebruik te nemen.

Onafhankelijke auditoren controleren regelmatig of Sharp voldoet aan de betreffende vereisten. Werkzaamheden die in overeenstemming met deze vereisten worden uitgevoerd, zorgen voor voortdurende groene prestaties.

ISO 14001 Certificaat
Het Europese Milieubeleid

Environmental Policy SHARP EU - EN

2021