Kantoorprinters

Benodigdheden voor het kantoor

Zelfs als jouw organisatie veel digitale diensten gebruikt, zijn gedrukte documenten soms makkelijker leesbaar. Ze zijn ook vaak noodzakelijk voor verschillende processen en sectoren, van juridische zaken en gezondheidszorg tot productie en detailhandel. Daarom blijven kantoorprinters onmisbare hulpmiddelen op de werkplek.

Product-Printer-MX-B467P

Groot, klein en alles daartussenin

Kantoorprinters zijn geschikt voor diverse toepassingen en eisen: groot of klein, in kleur of zwart-wit. Of je nu op zoek bent naar de krachtige grote kantoorprinters die geschikt zijn voor de uitvoer van meerdere teams, of zelfstandige draadloze printers die ideaal zijn voor directiekantoren of gebieden met beperkte mogelijkheid voor netwerkbekabeling; er is een printer voor elke behoefte.

Sommige printers hebben slechts één functie: ze printen enkel documenten af. Met onze multifunctionele kantoorprinters kunnen jouw teams printen, scannen, kopiëren en meer. Er zijn ook opties voor het toevoegen van geavanceerde functies, waaronder het maken van boekjes, perforeren, vouwen, nieten en nog veel meer.

Voor het afdrukken op grotere formaten papier zijn A3 printers perfect. Deze printers zijn ideaal voor technische tekeningen en spreadsheets en voor elke afdruk die een grotere impact nodig heeft.

BP-70M65

Een kantoorprinter of een desktopprinter?

Desktopprinters zijn een populaire keuze voor gebruik in het thuiskantoor of waar de ruimte beperkt is. Ze bieden met de betaalbare A4 kleurenprinter-uitvoer een fijne oplossing. Ondanks hun compacte formaat kunnen sommige modellen ook in A3 afdrukken in zwart-wit en kleur. Dus of jouw kantoor nu een eenvoudige A4 zwart-wit printer of een A3 all-in-one kleurenprinter nodig heeft, er is altijd wel een optie die aan jouw behoeften voldoet.

Desktopprinters zijn ideaal voor kleine teams of bedrijven met lagere afdrukvolumes en kantoorprinters zijn beter geschikt voor bedrijven met hoge afdrukvolumes.

Modellen zoals productieprinters zijn speciaal ontworpen om snelle, betrouwbare opties voor de werkplek te bieden. De traditionele grote staande kantoorprinters zijn van nature geschikt voor teams of afdelingen met een hoger afdrukvolume.

Modern office with printer and display-Product

Hebben printers beveiliging nodig?

Ja, kantoorprinters hebben goede beveiliging nodig. Ze bevatten dezelfde onderdelen als een computer, wat betekent dat printers op dezelfde manier het doelwit zijn van hackers. De beste apparaten bevatten beveiligingsmaatregelen om jouw gevoelige gegevens te beschermen. Zoek naar de volgende functies:

  • Zelfherstellende firmware - Voor het maken van back-ups van instellingen en voor herstel in geval van een aanval.
  • Whitelisting - Voor het controleren van toegangspogingen waarbij alleen toegang wordt verleend tot applicaties en firmware die op een goedgekeurde whitelist staan.
  • S/MIME-versleuteling - Hiermee voorkom je onderschepping van gegevens tijdens het versturen van e-mails.
Man-pressing-lock-icon-on screen

Wat moet ik doen met afdrukbeheer?

Welke kantoorprinters je ook selecteert, het is verstandig om ook Print Management Software te overwegen. Deze slimme applicatie helpt bij het verbeteren van documentbeheer, beveiligde documentopslag en meer, voor een volledig geoptimaliseerde workflow.

Je geeft bijvoorbeeld bepaalde afdelingen toegang tot in kleur of dubbelzijdig afdrukken, terwijl anderen die deze functies niet nodig hebben die toegang niet krijgen. Je kunt ook gebruikersaccounts maken, wat betekent dat gebruikers alleen toegang hebben tot hun eigen afdruktaken, niet die van anderen.

Office workers working at desk and an informal meeting