Zwart-wit Kopieerapparaten

Duurzame en efficiënte kantoor benodigdheden

Het zwart-wit kopieerapparaat is al vele jaren een onmisbaar onderdeel van de kantooromgeving, bijna net zo fundamenteel als het koffiezetapparaat.

Deze modellen worden zwart-wit printers genoemd en gebruiken slechts één zwarte tonercartridge om kopieën te maken. Moderne kopieerapparaten doen echter meer dan alleen maar documenten kopiëren.

Deze kopieerapparaten kunnen naast kopiëren ook printen, scannen en faxen. Dit geldt zelfs voor onze kleinste modellen. De meer geavanceerde apparaten digitaliseren jouw papieren werkprocessen, waarbij ze niet alleen de documenten scannen, maar ze ook direct via e-mail versturen. Dit betekent dat je informatie snel en veilig digitaal van het originele papier naar de ontvanger verstuurt.

BP-70M65

Toch liever een kleurenapparaat?

Kantoren gebruiken A3 zwart-wit kopieerapparaten voornamelijk voor documenten met veel tekst zoals facturen, inkooporders en interne documenten. Een kleuren kopieerapparaat gebruik je voor het afdrukken van brochures, folders en ander zeer kleurrijk marketingmateriaal.

Zwart-wit A4- en A3 kopieerapparaten zijn voor bijna alle bedrijven een effectieve oplossing voor het kopiëren. Kijk naar de behoeften van jouw bedrijf en koop een apparaat dat aan jouw voorkeuren voldoet. Houd daarbij rekening met de vraag en benodigdheden, zodat je de juiste oplossingen voor jouw situatie vindt.

Three colleagues discussing printed documents at desk

Een onmisbare kantoorbehoefte

Er zijn printer modellen voor elk bedrijf en kantoor, van desktopprinters voor kleine volumes tot de A3 zwart-wit kopieerapparaten met een grote papiercapaciteit en hoge afdruksnelheid. Bij een aantal apparaten druk je tot wel 120 pagina’s per minuut (ppm) af en beschikken ze over scansnelheden tot 280 pagina's per minuut. Dit is perfect voor grote afdelingen, drukke kantoorverdiepingen en reproruimten - een centrale afdrukruimte voor grote printopdrachten.

MX-8090N

Gegevens beschermen

Veel printers worden uitgerust met een harde schijf of SSD waarop alle afdrukken, scans en kopieën worden opgeslagen. Maar wist je dat iedereen een onbeveiligd apparaat zomaar kan hacken? Om gevoelige bedrijfsgegevens op de harde schijf te beschermen, bieden al onze printers nu een reeks verbeterde beveiligingsfuncties als standaard of optionele extra’s, waaronder:

  • S/MIME-versleuteling om onderschepping tijdens het versturen van een e-mail te voorkomen
  • Controle op de uitvoering van programma’s met behulp van whitelisting
  • Zelfherstellende firmware voor het maken van back-ups van instellingen en voor herstel in geval van een aanval
  • Logboekregistratie van auditsporen en meer

Met optionele extra’s zoals perforeren, nieten, boekjes maken en afwerken binnen handbereik, heb je tot slot een kostenefficiënte machine die alles kan.

Man-pressing-lock-icon-on screen

Overweeg het gebruik van Print Management Software

Print Management Software is niet alleen maar geschikt voor grote bedrijven. Met de toevoeging van Print Management Software implementeer je bijvoorbeeld regels zodat er alleen dubbelzijdig kan worden geprint of je kunt specifieke functies beperken tot bepaalde afdelingen, zoals in kleur afdrukken. Om de documentbeveiliging te verbeteren moeten gebruikers zichzelf verifiëren voordat ze toegang krijgen tot het apparaat. Hiermee zorg je ervoor dat er niet onnodig wordt afgedrukt, omdat de printer pas begint met het afdrukken als de persoon die de opdracht doorgegeven heeft, zich heeft aangemeld.

Dankzij de flexibiliteit van Print Management Software kun je het gebruik afstemmen op jouw groei en activiteiten. Dit betekent dat je jouw kantoor kopieerapparaat volledig kunt aanpassen aan jouw behoeften.

Office workers working at desk and an informal meeting