Hands typing on a computer
Hands typing on a computer

Firewall as a Service

Met Firewall as a Service (FWaaS) van Sharp bescherm jij jouw bedrijfskritieke systemen, gegevens en apparaten tegen ongewenste indringers.

Bewaken tegen ongeoorloofde toegang

Firewalls en firewallsoftware zijn cruciaal om te voorkomen dat ongewenste derden toegang krijgen tot het netwerk van je organisatie. Ze controleren al het internetverkeer dat het netwerk binnenkomt en verlaat, om er zeker van te zijn dat het veilig en legitiem is, terwijl ze eventuele problemen signaleren zodra die zich voordoen.

person typing on computer

Volledig beheerde service

FWaaS biedt de voordelen van firewall protection als onderdeel van de IT-infrastructuur van jouw organisatie. Je profiteert van de gemoedsrust dat experts jouw dataverkeer controleren en eventuele problemen oplossen, zodat al jouw systemen en apparaten beveiligd zijn. FWaaS is een volledige beheerde service die hardware- en cloud beheer combineert, zodat je weet dat je altijd gedekt bent.

Firewall as a Service van Sharp biedt jouw bedrijf een op maat gemaakte, beheerde service voor firewall-beveiliging voor jouw bedrijfskritieke systemen, servers en gegevens. Ook medewerkers die op afstand werken op laptops, desktops en mobiele apparaten blijven beschermd tegen kwaadaardige hackers, malware en virussen.

Man and woman providing remote IT Support

Blijf elke dag productief en veilig

FWaaS bevat een effectieve firewall met beheerde service, met geavanceerde mogelijkheden om toezicht te houden en Sharp te waarschuwen bij verdacht gedrag, zodat we snel actie kunnen ondernemen om je te beschermen. Wij zorgen voor de firewall, implementatie en voortdurende proactieve monitoring en het beheer van de firewall. Dit betekent dat je weet dat je altijd goed beschermd bent. 

Deze aanpak zorgt voor inbraakpreventie, gateway-antivirus, opsporing van en reactie op bedreigingen, reputatiebescherming, applicatiebeheer en -blokkering, preventie van gegevensverlies en DNS-monitoring.

Bovendien bieden we diverse andere oplossingen voor IT services, IT support, IT helpdesk, IT consultancy, laptops en overige IT Solutions om elke dag dat je aan het werk bent productief, veilig en efficiënt te houden.

Man stood talking to someone using a headset