Office workers working at desk and an informal meeting
Office workers working at desk and an informal meeting

Meer informatie over Document & Print Management Software

Verbeter documentworkflows en verhoog de efficiëntie met software voor document- en printbeheer. Geniet van eenvoudig scannen, printen en betere beveiliging op al je apparaten.

Offerte aanvragen

Transformeer de manier waarop je werkt

Elke werkplek heeft printers en kopieerapparaten nodig, ongeacht of je een kleine werkgroep, een drukke afdeling of een geavanceerde printruimte runt. 

Hoeveel jouw bedrijf ook digitaal of met de cloud werkt, een hard copy van je belangrijkste documenten is essentieel. Maar wist je dat de printers nog meer kunnen wanneer ze gebruik maken van document en print management software? 

Deze geavanceerde softwareoplossingen kunnen elke fase van documentbeheer verbeteren, inclusief documentbeheer, workflowbeheer, veilige opslag, scannen en meer. Dit leidt tot betere workflows, grotere efficiëntie en lagere kosten. 

Beheer je gehele printerpark

Of je nu één printer hebt staan of honderd: Device Management zorgt ervoor dat ze altijd efficiënt werken. Een centraal management console geeft weer wat elke printer doet, wie ze gebruikt en wanneer. Je hoeft nooit meer te raden hoe goed je printers werken. 

Je kunt ook onjuist gebruik verminderen door afdrukregels in te stellen, gebruikerstoegang te beperken, afgedrukte pagina's te beperken en gebruikersautorisatie te vragen voor het ophalen van documenten. Printbeheer geeft teams een betere zichtbaarheid, wat betere beveiliging, betere bruikbaarheid en betere efficiëntie voor iedereen betekent. 

 

A woman using an MFP in an office

Minder afval

Met gestructureerde print management kan je kosten verlagen als het aankomt op onnodige en ongeautoriseerd printen. Dit helpt jouw team niet alleen om de milieudoelstellingen te behalen, maar zorgt ook voor het creëren van een betere Document Workflow door middel van Document Capture en digitale distributie. 

Met behulp van automatisering en regels is jouw document met een paar tikken op de knop waar het moet zijn. Finance teams kunnen bijvoorbeeld facturen scannen en automatisch laten opslaan in de juiste map.

Three office workers working at desks

Bespaar tijd en geld

Soms raken documenten vermist of worden op de verkeerde locatie opgeslagen. Met Document Capture en Document Management software heb je hier geen last meer van. Document capture stroomlijnt workflows. Wanneer een document gescand wordt, wordt het direct naar de teams gestuurd die dat document nodig hebben. Het resultaat? Minder tijd om bestanden een naam te geven, te sorteren, te versturen en te uploaden. 

Omdat de software meta tags en document inhoud indexeert, kun je eenvoudig en snel precies het bestand vinden dat je nodig hebt. Document capture kan er zelfs voor zorgen dat je gescande documenten als een beveiligde PDF met wachtwoord verstuurd, rechtstreeks vanaf je apparaat. 

Four colleagues looking a PC screen

Verhoog de beveiliging en wetsnaleving

Bescherm jouw print, scan en kopieeromgevingen met Document Capture en Document Management software, die een volledig controleerbaar spoor creëert. Door een robuuste document workflow op te zetten, biedt het je meer gemoedsrust. Dit geldt niet alleen voor jouw eigen team, maar ook voor klanten en andere belanghebbenden.

Small workgroup informal meeting