Half-cell PV panels arranged
Half-cell PV panels arranged

Zonne-energie

Zonnepanelen van de pionier op het gebied van zonne-energie.

homeowner in front of solar powered home
homeowner in front of solar powered home

Een huis op zonne-energie

Produceer uw eigen schone energie en bespaar kosten.

woman investor in front of PV power plant at sunset
woman investor in front of PV power plant at sunset

Zonnecentrales

Betaalbare zonnepanelen voor uw PV-project.

factory rooftop PV installation with man standing on it
factory rooftop PV installation with man standing on it

Commercieel & industrieel

Word een groen bedrijf met uw zonne-energiesysteem.

Uw zonne-energiepartner voor het leven.

Als u op zoek bent naar kwalitatief hoogwaardige zonnepanelen voor milieubewuste stroomproductie, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het leveren van zonne-energie-oplossingen is al meer dan 60 jaar de kerncompetentie van Sharp. Tot op heden heeft Sharp wereldwijd al meer dan 50 miljoen geavanceerde fotovoltaïsche (PV) panelen geleverd. Daarmee voldeed het bedrijf aan de behoeften van duizenden internationale klanten op het gebied van zonne-energie.

Vanuit ons Europese kantoor verkopen wij onze zonne-energiesystemen aan installateurs, distributeurs en projectbedrijven in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Eindklanten, zoals huiseigenaren of commerciële klanten, kunnen onze fotovoltaïsche panelen kopen in combinatie met de installatieservice van onze lokale installateurs.

 

Profiteer van ongeëvenaarde expertise op het gebied van zonne-energie

Met meer dan een miljoen klanten wereldwijd en meer dan 50 miljoen verscheepte PV-panelen, heeft Sharp 15,4 GW (gigawatt) aan stroom geproduceerd. Dit komt neer op een totale vermeden CO2 -uitstoot van 168 Mt (megaton) CO2. Sharp heeft een staat van dienst van meer dan een halve eeuw - de langste ervaring op het gebied van zonne-energie in de sector. In de wereld van zonne-energie heeft Sharp een solide reputatie opgebouwd met zonne-energieproducten op verschillende gebieden; van gezinswoningen en installaties in extreme omgevingen zoals vuurtorens en satellieten, tot recent opgeleverde gigantische zonne-energiecentrales.

"Dankzij Sharp's innovatie en ontwikkelingen op het gebied van moduletechnologie in de afgelopen halve eeuw  konden we voortdurend verbeteren en ons aanpassen aan de marktomstandigheden. We zijn er in de loop der jaren in geslaagd om wereldwijd aan de verwachtingen te voldoen. We zijn er dan ook trots op dat we erkend worden als een sterke en betrouwbare leverancier en productpartner. Onze voortdurende groei is hier het bewijs van.

"Peter Thiele, President van Sharp Energy Solutions Europe

 

 

Peter Thiele holding a sticker into the camera

Bewezen PV-technologie

De high-performance zonnemodules uit Sharp's portfolio zijn ontwikkeld voor residentiële, commerciële en vrijeveldinstallaties. Wij passen ons assortiment PV-panelen voortdurend aan de nieuwste technologieën aan en controleren elke nieuwe technologie vóór gebruik grondig om zo een lange levensduur te garanderen.

We gebruiken uitsluitend kwaliteitscomponenten in en testen onze panelen strenger dan de IEC-normen voorschrijven. Dit betekent dat wij alleen bewezen technologie en zonnemodules aanbieden die gebouwd zijn voor 30 jaar hoge prestaties. Al onze modules hebben een lange lijst van certificaten van gerespecteerde instellingen zoals VDE en TÜV.

three PV panels

Word distributeur of installatiepartner van Sharp

Als PV-distributeur of -installateur hebt u een sterk merk nodig binnen uw portfolio van zonne-energieproducten. Sharp is bij uitstek het PV-merk dat al meer dan een eeuw het vertrouwen van mensen verdient en blijft innoveren binnen diverse verschillende productcategorieën. Ontdek hoe u kunt profiteren van een sterk wereldmerk met een solide assortiment fotovoltaïsche producten en van onze diensten om uw succes te ondersteunen.

PV installer on a roof

Ontwikkel PV-projecten in samenwerking met Sharp

Naast de levering van hardware is Sharp wereldwijd ook actief in de projectbranche. Samen met partners werkt het bedrijf aan de ontwikkeling van zonne-energiecentrales. Wij bieden unieke mogelijkheden aan investeerders, landeigenaren en ontwikkelaars voor de gezamenlijke ontwikkeling van diverse soorten PV-projecten.

Als Japans bedrijf kunnen wij toegang geven tot aantrekkelijke subsidieregelingen van de Japanse regering voor PV-energiecentrales in meerdere landen over de hele wereld. Tegelijkertijd zijn wij beschikbaar voor ongesubsidieerde PPA-projecten met meerdere MW.

Two men with hard hats walking on grass in front of PV plant talking

Ontmoet ons zonne-energieteam

Ons internationale team bestaat uit unieke persoonlijkheden, maar onze passie voor fotovoltaïsche energie en de gedrevenheid om samen met onze partners te werken aan een groene toekomst verenigen ons. We zijn trots op de hoogwaardige zonnepanelen die we produceren en de garanties die we bieden. Het merendeel van onze collega's werkt al meer dan tien jaar voor Sharp. Sommige teamleden beschikken inmiddels over tientallen jaren PV-ervaring.

Het team van Sharp Energy Solutions is al meer dan 25 jaar gevestigd in Hamburg (Duitsland). Ons kantoor in Hamburg is de thuisbasis van onze Solar Service, Marketing, Sales, Sales Development, Sales Support, Product Engineering en Management Teams. Daarnaast zijn er een aantal Sales Managers werkzaam in heel Europa (Polen, Spanje, Nederland, Engeland) om onze klanten in die landen zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

sharp solar team at exhibition