All-in-One Printers

Werk slimmer

Voor bedrijven van elke omvang en in alle sectoren kunnen all-in-one printers organisaties helpen om slimmer en effectiever te werken.

BP-70C65-all in one printer- product

Waarom zijn all-in-one printers nuttig?

All-in-one printers (ook bekend als multifunctionele laserprinters) brengen eenvoud in jouw kantoor doordat ze de kracht van een printer, kopieermachine, scanner en faxapparaat in één gestroomlijnd apparaat integreren.

All-in-one printers kunnen ook scannen naar e-mail. Dit helpt je om de samenwerking te verbeteren en tijd te besparen, omdat je de extra handelingen om het document naar de juiste map te verplaatsen en daarna nog handmatig door te sturen elimineert. Met deze functie deel je gescande documenten namelijk snel en eenvoudig via e-mail, rechtstreeks vanaf het apparaat. De mogelijkheid om traditionele papieren processen te digitaliseren, bevordert jouw algehele digitale transformatie.

Small workgroup informal meeting

Oplossingen op maat gemaakt voor jouw bedrijf

Ze zijn misschien all-in-one, maar ze zijn niet ‘one-size-fits-all’. Als je weinig ruimte hebt, bieden desktopmodellen van all-in-one printers een compacte, krachtige oplossing. Staande all-in-one printers zijn daarentegen perfect voor een grotere kantooromgeving met veeleisendere printbehoeften en hogere afdrukvolumes. Deze printers bieden alles wat een bedrijf nodig heeft, van dagelijks printen en kopiëren in zwart-wit en kleur, A4 en A3.

A woman using an MFP in an office

Schalen naar de behoeften van jouw bedrijf

Met productieprinters voor grote oplages kunnen traditionele drukkerijwerkzaamheden rechtstreeks op kantoor uitgevoerd worden. Ze zijn ideaal voor het maken van brochures en boekjes, die het apparaat zelfs voor je kan vouwen en nieten.

Je kunt ook kiezen voor een draadloze printer, waarmee je snel en eenvoudig afdrukken maakt vanaf elke telefoon of laptop die is aangesloten op jouw wifi netwerk.

Product-Printer-MX-8081_FN22

Is jouw printer goed beveiligd tegen hackers?

Jouw bedrijfsgegevens zijn kostbaar. Daarom bieden de beste all-in-one printers geavanceerde beveiligingsfuncties om jouw printer en de gegevens erop te beschermen.

Moderne printers beschikken over opslag en geheugen, net zoals computers. Dit maakt ze gevoelig voor aanvallen van hackers. Onze printers bevatten beveiligingsmaatregelen om de gegevens te beschermen en maken direct een back-up voor noodherstel. Voor de beste beveiliging kies je voor functies die alle gegevens versleutelen en alleen toegang verlenen aan geautoriseerde gebruikers.

Man-pressing-lock-icon-on screen

Slim beheer voor een slimme oplossing

Bereik volledige zichtbaarheid en controle over jouw printerpark en multifunctionele apparaten met Print Management Software.

Met Document and Print Management Software verleen je printertoegang aan bepaalde teams en personen. Je geeft bijvoorbeeld bepaalde afdelingen toegang tot het in kleur of dubbelzijdig afdrukken van documenten, terwijl anderen die deze functies niet nodig hebben, die toegang niet krijgen. Dit helpt bij het verbeteren van documentbeheer, veilige opslag van documenten en meer.

Met de beste beheersoftware kun je ook gebruikersverificatie aan de printer toevoegen, zodat gevoelige gegevens veilig blijven. Hiermee zorg je er ook voor dat er niet onnodig wordt afgedrukt, omdat de printer pas begint met afdrukken als de persoon die de opdracht doorgeeft zich gemeld heeft.

Office workers working at desk and an informal meeting