woman investor in front of PV power plant at sunset
woman investor in front of PV power plant at sunset

Zonnecentrales

Betaalbare zonnepanelen van uw betrouwbare projectpartner.

Vertrouw op bewezen technologie voor uw investering

Het bouwen van een grote zonne-energiecentrale is een enorme langetermijninvestering. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om kwaliteitscomponenten te kopen die tientallen jaren goed presteren om ervoor te zorgen dat u snel dat rendement op uw investering (ROI) bereikt. Wij zorgen ervoor dat uw zorgvuldige planning en coördinatie voor elke stap in een project ook zijn vruchten afwerpt. We doen ons best om ervoor te zorgen dat onze zendingen altijd op tijd zijn, zodat u op schema kunt blijven.

Als u vervangingsonderdelen of technisch advies nodig hebt, dan is ons serviceteam in Hamburg slechts één telefoontje verwijderd. We gaan altijd uit van het beste, maar met onze ondersteuning bent u voorbereid op het ergste: onze garantievoorwaarden behoren tot de beste binnen de branche met tot maarliefst 15 jaar* EU-productgarantie & 25 jaar vermogensgarantie.

Van Scandinavië tot de woestijn: onze modules zijn ontworpen om zware omstandigheden te weerstaan. Certificaten en tests voor PID-bestendigheid, zoutnevel, zand/stof, ammoniak en sneeuwbelasting bevestigen dit. Al onze panelen met 144 halve cellen worden geleverd met lange kabels, zodat u uw BOS-kosten kunt verlagen met om-en-om bekabeling.

Een ervaren projectpartner

Betrouwbare Tier1-modules met hoge prestaties, ervaren partners en financiële draagkracht zorgen voor succesvolle projecten. Voor vrijveldinstallties van Sharp gelden dezelfde aantrekkelijke garantievoorwaarden als voor andere installatietypes! We bieden uitgebreide diensten rond financieringsoplossingen en hebben toegang tot exclusieve subsidieregelingen. Lees meer over de projectontwikkelingsmogelijkheden met Sharp in de flyer - klik hiervoor op de onderstaande link.

A man installing solar panels
Solar Power Plant 3Comm
Zonnepanelen van Sharp hebben in de praktijk bewezen zeer betrouwbaar te zijn, met een zeer goede prijs-prestatieverhouding. Door de jaren heen is Sharp steeds betrouwbaar en behulpzaam geweest. Het is duidelijk een win-winsituatie.
Sándor Harcsa-Pintér

3comm, Hongarije

Solar Power Plant Aldo
Alle panelen zijn op tijd geleverd. Dit hielp ons om ons tijdschema te volgen en het was ook een vereiste bij de installatie van 43.000 panelen. Bovendien hebben de SHARP-panelen onze verwachtingen overtroffen.
Akin Yalcin

Aldo Enerji, Turkije

Solar Power Plant Coral
SHARP is een betrouwbare partner die investeringszekerheid garandeert. Tests na het eerste werkingsjaar van de installatie bevestigen dat de modules werken zoals verwacht.
Andrzej Sobolowski

Coral, Polen