Document Workflow

Stroomlijn repetitieve werkprocessen

Veel essentiële bedrijfstaken zijn vaak terugkerend: urenoverzichten, goedkeuring van de loonlijst, facturen, enzovoort. Voor jouw werknemers zijn deze taken vaak saai en nemen ze kostbare tijd in beslag. Document Workflow Software stelt jouw mensen in staat om hun tijd terug te winnen, zodat ze zich kunnen concentreren op de taken die ertoe doen.

Three office workers working at desks

Hoe werkt het?

Software voor processen en document management software werken samen om bedrijfsprocessen te stroomlijnen. Ze creëren een digitaal proces dat jouw mensen helpt bij het maken, bijhouden, bewerken, opslaan en beheren van terugkomende taken.

Document Workflow Software is ongelooflijk krachtig, maar het is niet alleen voor grote bedrijven. Bedrijven van elke grootte kunnen profiteren van de vele voordelen, zoals:

  • Het verminderen van menselijke fouten - Het automatiseren van processen vermindert het aantal menselijke fouten en neemt de druk op jouw werknemers weg.
  • Processen versnellen - Computers kunnen sneller lezen dan mensen en het geautomatiseerd archiveren en versturen bespaart je tijd.
  • Digitale handtekeningen en goedkeuringen - Workflows voor documentgoedkeuring kunnen documenten automatisch doorsturen naar de juiste persoon, ongeacht waar of op welke afdeling ze werken, wat aanzienlijke efficiëntie oplevert.
  • Kosten besparen - Minder afhankelijkheid van papierverwerking betekent dat je geld bespaart op printkosten en verbruiksmaterialen.
  • Verhoog de transparantie - Digitale processen zorgen voor meer transparantie binnen de organisatie, doordat elke handeling binnen het digitale proces wordt vastgelegd, zoals wie en welke aanpassingen er aan een document zijn aangebracht.
  • Verbeteren van mogelijkheden voor noodherstel - Digitalisering betekent dat je nu een digitale back-up of recovery van jouw documenten hebt die opgeslagen staat in bijvoorbeeld de Cloud of Dropbox, voor nog meer bescherming en flexibiliteit.
Man using laptop and woman using tablet

Document workflow in actie

Document workflow software helpt met productiviteit, zichtbaarheid en controle

Man with tablet and woman with printed documents

Verbeter de productiviteit van medewerkers

Door gebruik te maken van de kracht van automatisering van documentenstromen, brengen deze oplossingen proactiviteit in jouw werkstroom. Als mensen bijvoorbeeld vergeten om actie te ondernemen op een document, zal de intelligente software hen eraan herinneren dat hun aandacht nodig is.

Two colleagues walking through office-printer-Product

Vergroot de zichtbaarheid

Of een document nu op papier of digitaal is, met de functie voor Document Capture kunnen werknemers een document snel en eenvoudig digitaliseren en veilig naar de juiste persoon sturen.

Je kunt ook rechtstreeks verbinding maken met jouw printers, waardoor werknemers informatie probleemloos kunnen verspreiden, terwijl je precies kunt bijhouden waar jouw gegevens naartoe gaan.

Man and woman looking at a tablet

Verlaag de kosten

Voor bestanden die digitaal worden opgeslagen, helpen workflows van bedrijfsprocessen ook om jouw afhankelijkheid van printers en papieren documenten te verminderen. In combinatie met Document en Print Management Software verlaagt dit de print- en kopieerkosten.

Daarmee verminder je de verbruiksartikelen die je genereert, waarmee je de duurzaamheid van jouw bedrijf kunt bevorderen.

 

Ontdek onze Document Workflow Software

Ontdek hoe je de productiviteit in jouw bedrijf verbetert.