Kleuren Kopieerapparaten

Werk volledig in kleur

Als je wat meer finesse wilt bij jouw prints en kopieën is kleur de juiste keuze voor jou.

Met een kleuren kopieerapparaat heb je de keuze om in kleur of zwart-wit af te drukken, afhankelijk van de vereisten van elke afdruktaak. Ze gebruiken vier tonercartridges om het volledige kleurenspectrum te leveren. Deze kleuren zijn: cyaan, magenta, geel en zwart (CMYK).

Met onze kopieerapparaten werk je gemakkelijk samen met collega’s en klanten door eenvoudig documenten te delen en workflows te implementeren. Je kunt jouw papierwerk digitaliseren met behulp van de innovatieve functie van scannen naar e-mail. Dit betekent dat je op een veilige, snelle en eenvoudige manier informatie digitaal van papier direct vanaf de printer naar de ontvanger kunt sturen, waardoor jouw kopieerapparaat een echt multifunctioneel apparaat is.

MFP scanning in colour

Jouw gegevens, veilig en beschermd

Kleurenprinters kunnen worden uitgerust met een harde schijf of SSD waarop alle gegevens, afdrukken, scans en kopieën worden opgeslagen. Maar wist je dat iedereen een onbeveiligd apparaat zomaar kan hacken? Alle Sharp all-in-one kleurenprinters bieden nu een reeks verbeterde beveiligingsfuncties als standaard of optionele extra’s om bedrijfsgegevens op de harde schijf te beschermen, waaronder:

  • S/MIME-versleuteling om onderschepping tijdens het versturen van een e-mail te voorkomen.
  • Serverloze beveiligde vrijgave van afdrukken om vertrouwelijkheid te garanderen.
  • Zelfherstellende firmware voor het maken van back-ups van instellingen en voor herstel in geval van een aanval.
  • Handhaving van beveiligingsbeleid en meer.

Met optionele extra’s zoals perforeren, nieten, boekjes maken en afwerken binnen handbereik, heb je tot slot een zeer efficiënte machine die alles kan.

Man-pressing-lock-icon-on screen

Wanneer kies je voor kopiëren en printen in kleur?

Werkplekken die grote hoeveelheden interne documenten, werkbladen, facturen en memo’s met veel tekst produceren, maken voornamelijk gebruik van zwart-wit kopieerapparaten.

Afdrukken in kleur is perfect voor het produceren van brochures, flyers en marketingmateriaal, of externe communicatie, awards en certificaten. Dit garandeert een hoogwaardige uitvoering van jouw merk voor elk soort document.

Small workgroup meeting with printed documents on the desk and office workers at desks in the background

Doe je aankoop op basis van de behoeften van jouw bedrijf

Als jouw bedrijf geen kleur nodig heeft zijn zwart-wit kopieerapparaten, die slechts één toner gebruiken, over het algemeen goedkoper.

We streven er allemaal naar om onze afvalproductie en uitstoot te verminderen. Je kunt dan aanzienlijk besparen op afdruk- en energiekosten door een machine te kiezen die geschikt is voor jouw grootte en uitvoer en door alleen te printen en te kopiëren wat je echt nodig hebt. Dit geldt voor zowel zwart-wit als voor kleuren kopieerapparaten. Je kunt ook opties voor uitgebreid afdrukbeheer gebruiken om toegangsregels te implementeren, zodat alleen degenen die kleur nodig hebben dit kunnen gebruiken.

Als je de tijd neemt om de behoeften van jouw bedrijf op het gebied van kopiëren en printen te inventariseren, kun je beter bepalen welk apparaat het beste voor jouw bedrijf is.

Office workers using PCs at desks

Zuivere, heldere, intense kleur

Je kiest uit een spectrum van desktopprinters met een kleine capaciteit en A4 kleuren kopieerapparaten voor thuiskantoorgebruik, tot en met vloermodellen van A3 kleuren kopieerapparaten met een hoge capaciteit en productiekopieerapparaten voor intern creatief werk en marketingmateriaal. Dit laatste is perfect voor grote afdelingen, drukke kantoorverdiepingen en reproruimten - een centrale afdrukruimte voor grote printopdrachten.

Alle apparaten bieden een passende oplossing voor kantooromgevingen, waardoor bedrijven de vrijheid hebben om de verschillende opties te gebruiken om aan hun zakelijke behoeften te voldoen. Met geavanceerde technologie kun je in kleur kopiëren, printen, scannen en faxen, zelfs bij instapmodellen. Met de afwerkingsmogelijkheden en functies zoals scannen naar e-mail, beschik je over een praktische, beveiligde, all-in-one kleurenprinter die alles kan.

BP-60M45

Wat is Print Management Software?

Het klinkt chique, maar zelfs de kleinste bedrijven kunnen geld besparen op de verspilling en kosten van toner, papier en energie.

Met de toevoeging van Print Management Software implementeer je regels in de vorm van instellingen zodat er alleen dubbelzijdig kan worden geprint of je kunt specifieke functies beperken tot bepaalde afdelingen, zoals in kleur afdrukken. Om de documentbeveiliging te verbeteren moeten gebruikers zichzelf verifiëren voordat ze toegang krijgen tot het apparaat. Hiermee zorg je ervoor dat er niet onnodig wordt afgedrukt, omdat de printer pas begint met het afdrukken als de persoon die de opdracht doorgegeven heeft, zich heeft aangemeld.

Dankzij de flexibiliteit van Print Management Software stem je de diensten die je gebruikt af op jouw groei en activiteiten.

Office workers working at desk and an informal meeting