Software voor interactieve schermen

Software voor touchscreens

Saaie, statische lessen en vergaderingen behoren tot het verleden. Met de software-oplossingen voor onze interactieve schermen, de Sharp BIG PAD en het Windows collaboration display,* benut je de kracht van groepsproductiviteit volledig. Met software voor touchscreens en interactieve schermen worden je vergaderingen steeds beter, je lessen boeiender en samenwerking op de werkplek eenvoudiger dan ooit.

Onze interactieve software is de perfecte aanvulling op onze schermen met een touchscreen. Ontdek hoe onze AV-software en -apparatuur jouw groepssessies ondersteunen en de productiviteit en verbinding tussen collega's verbeteren.

*Alle interactieve BIG PAD's van Sharp zijn standaard voorzien van Sharp Pen-software en Sharp Touch Viewing-software. Sharp Display Connect is optioneel.

Standing in meeting tilted display-Audio Visual-Lifestyle

Van verbeelding naar werkelijkheid

Onze Active Pen**, in combinatie met Sharp Pen-software en onze Pen-on-Paper®-technologie, voelt bij gebruik net als echte pen. Het is nauwkeurig en zeer gebruiksvriendelijk. Er kunnen maximaal vier mensen tegelijkertijd met verschillende Active Pens op hetzelfde bord schrijven, wat direct de samenwerking, creativiteit en betrokkenheid stimuleert.

Je kunt de functies van de pen aanpassen om verschillende gebruikers te identificeren, waardoor het eenvoudiger is om samen te werken op het touchscreen. Bovendien is het dankzij de ingebouwde handschriftherkenning eenvoudig om je aantekeningen om te zetten naar Word-documenten en notities voor later gebruik.

**Controleer de compatibiliteit met jouw geselecteerde model.

Four children writing on display in maths class-Audio Visual-Lifestyle

Verbeter vergaderingen en lessen

Maak vergaderingen en lessen boeiende, indrukwekkende ervaringen met Sharp Touch Viewing software voor interactieve schermen. Deze schermen bieden een overzicht van alle applicaties die je open hebt staan, waardoor je moeiteloos bij alle documenten en applicaties kunt die je nodig hebt. Met de Sharp Touch Viewing software worden je presentaties, lessen en brainstormsessies dynamischer en efficiënter.

Wil je graag aantekeningen maken op het scherm? Probeer dan onze Passive Pen.

Sharp touch viewing software on display-Audio Visual-Lifestyle

Maak teamwork mogelijk op elke locatie

Maak je vergaderingen gereed voor de wereld van hybride werken. Waar jouw mensen ook zijn en welk apparaat ze ook gebruiken, ze communiceren, werken samen en delen ideeën met behulp van Sharp Display Connect*. Hiermee maak je rechtstreeks verbinding met onze BIG PAD-schermen.

*Alle interactieve BIG PAD's van Sharp zijn standaard voorzien van Sharp Pen-software en Sharp Touch Viewing-software. Sharp Display Connect is optioneel.

Meeting with Sharp Touch Viewing on display-Audio Visual-Lifestyle

Verhoog de productiviteit

Het Windows collaboration display verzamelt inzichten over temperatuur, luchtvochtigheid, licht en luchtkwaliteit. Met deze inzichten zorg je voor maximaal comfort in vergaderomgevingen en verhoog je de productiviteit van de medewerkers. Zo stel je jouw werknemers in staat om topprestaties te leveren.

Nieuwe clouddiensten bieden boeiende manieren om gegevens te beheren en nieuwe inzichten in bedrijfsmiddelen en bronnen te verkennen. De sensorgegevens van het Windows collaboration display kunnen worden doorgestuurd naar AI-algoritmen in de cloud of eenvoudig worden bekeken voor een bijna realtime inzicht.

Ga nog een stap verder met onze OPS- en Mini OPS- uitbreidingsmodule, waarmee je jouw beeldschermen voorziet van communicatie met meerdere apparaten en netwerken.

People in a videoconference

Jouw werkplek als het creatieve middelpunt

Zet samenwerking en creativiteit centraal in wat je doet. Ons assortiment van accessoires, standaarden en muurbeugels is aantrekkelijk om discreet, onopvallend en eenvoudig te installeren. Zo haal je het meeste uit onze oplossingen en software halen.

Ontdek vandaag nog ons assortiment interactieve schermsoftware.