Office workers in a modern co-working office space
Office workers in a modern co-working office space

Werkplekoplossingen

Werk samen in vergaderingen en beheer de bezetting gemakkelijk met innovatieve technologie die is ontworpen om een ​​slimmere werkplek te creëren.

Innovatie voor slimmere werkomgevingen

De toekomst is nu. Hybride en flexibel werken zijn in veel bedrijven een standaard beleid geworden en is het slimme kantoor ontstaan en Sharp heeft de technologie om bedrijven te helpen om dit op te starten. Onze slimme werkplekoplossingen zijn ontworpen om een ​​omgeving van productiviteit en creativiteit te creëren door middel van eenvoudige samenwerking in vergaderingen of het beheer van de dagelijkse gang van zaken.

Verhoog de veiligheid van bezoekers, verbeter het bezettingsbeheer van de hybride werkplek en vereenvoudig de werking van technologie terwijl de reistijd wordt verkort om gegevens en informatie te krijgen waar ze moeten zijn - allemaal vanuit een app op jouw telefoon.

Synappx™ Services

We verwachten dat technologie meteen werkt en willen geen tijd verspillen aan verbindingsproblemen die de samenwerking kunnen beïnvloeden, vooral nu werken op afstand gebruikelijker wordt. 

Om steeds meer op afstand en flexibeler te kunnen werken, bieden de Synappx™-services van Sharp een platform van intelligente apps en connectiviteitstools. Deze service is ontworpen om samen te werken met bestaande technologie en je te helpen snel en gemakkelijk met jouw teams te werken en te communiceren.

People clapping in a meeting room with an on-screen presentation and printer in the background