laptop

Ontdek Sharp Laptops

Ontdek ons ​​assortiment Dynabook zakelijke, lichtgewicht laptops, die de professionele kracht en prestaties bieden die je nodig hebt.

Informeer nu

Prestaties. Draagbaar. Kracht. Ontdek onze zakelijke laptops

Je hebt een laptop nodig die met je meewerkt. Een laptop die je niet opeens in de steek laat met een lege accu. Die jouw apps en werklast aankan. Die echt draagbaar is en er ook nog eens goed uitziet.

Onze Dynabook zakelijke laptops hebben alles wat je nodig hebt. Onze laptops voor kleine bedrijven en het onderwijs zijn zowel draagbaar als krachtig. Ze zijn lichtgewicht en capabel, ideaal voor zowel leerlingen als studenten. Met versterkte onderdelen zijn ze ook nog eens stevig en klaar voor het ruige dagelijkse leven.

We weten dat verschillende gebruikers en afdelingen verschillende tools vereisen. Daarom hebben we drie verschillende reeksen ontwikkeld om aan al jouw behoeften te voldoen.

De beste in het Dynabook assortiment

Business Ultimate

Met verwerkingskracht, bliksemsnelle prestaties en haarscherpe beelden is geen enkele taak te zwaar voor de Dynabook Portégé. Bovendien heb je aan het eind van de dag nog steeds stroom over, want dankzij de accu's met een lange levensduur kun je tot wel 16 uur aan het werk blijven. Wanneer de accu bijna leeg is, kun je er bij ons op rekenen dat de lichtgewicht laptops supersnel opladen.

man working at computer

Allround zakelijke productiviteit

Business Advanced

Onze Dynabook Tecra Business Advanced-reeks is dun, duurzaam en prestatiegericht en biedt alles wat je maar nodig hebt.

Heldere, weerspiegelingsvrije schermen worden gecombineerd met optionele LTE-connectiviteit, waardoor je laptop beter en sneller presteert en ze hebben een accu die de hele dag meegaat. Het is alles wat een bedrijf nodig heeft om productief te blijven en ideaal voor gebruikers die meer van hun machines eisen.

Om je gegevens veilig te houden, hebben we biometrische beveiligingsfuncties en een reeks andere verificatiemaatregelen zoals gezichtsherkenning toegevoegd.

Met een razendsnelle processor zijn de meest veeleisende taken een fluitje van een cent voor jouw Business Advanced laptop. Natuurlijk doe je dit in stijl, want een aantal van de laptops hebben een prachtige magnesium behuizing.

man working at computer

Budgetbewuste betrouwbaarheid

Business Essential

Onze Dynabook Satellite Pro Business Essential-reeks is gebouwd voor productiviteit en biedt functies die vergelijkbaar zijn met de beste zakelijke laptops van tegenwoordig, maar dan zonder dat ze extreem duur zijn.

Deze laptops voldoen aan jouw wensen voor beveiliging en prestaties en maken zelfs een zware werklast licht. Doordat ze lichtgewicht en draagbaar zijn, met een betrouwbare accuduur en een opvallende stijl, zijn deze laptops zowel aantrekkelijk als geweldig.

Bekijk vandaag nog onze volledige reeks laptops.

woman working at computer

Jouw gegevens veilig houden

Laptops

Laptops voor school en laptops voor bedrijven: voor elk gebruik is beveiliging cruciaal. We doen er alles aan om jouw gegevens veilig te houden met geavanceerde versleuteling en ultramoderne biometrische technologie.

 

people working at computer