People in a meeting
People in a meeting

Diensten voor zakelijke laptops

Zakelijke laptopdiensten waardoor jouw technologie blijft werken zonder onderbrekingen

Zorg voor bedrijfscontinuïteit

Zakelijke laptops zijn krachtige tools die cruciaal zijn voor het succes van jouw organisatie. Dus wanneer je een laptopreparatie nodig hebt, kan dit een flinke deuk in de productiviteit veroorzaken.

De zakelijke laptopdiensten van Sharp staan klaar om de bedrijfscontinuïteit te garanderen wanneer er iets misgaat met jouw laptops. Of jouw kantooromgeving nu laptops met een groot scherm gebruikt of lichtgewicht laptops die je overal in de stad meeneemt: jouw bedrijf kan tot stilstand komen wanneer er zich technische problemen voordoen.

IT support voor jouw laptop

Onze zakelijke laptops zijn gemaakt voor duurzame, betrouwbare prestaties, maar zelfs de beste zakelijke laptops hebben af en toe problemen. Wij fungeren als de IT support voor jouw laptop, want niemand kent jouw laptop zo goed als wij.

Onze zakelijke laptopdiensten leveren de ultieme gemoedsrust met uitgebreide garanties, reparatie op locatie, een omruilservice, volledige IT support en een configuratieservice.

man working at computer

Verlengde garanties

De beste zakelijke laptops verdienen de beste dekking. Je verlengt de garantie op zakelijke laptops tot vier jaar. In het onwaarschijnlijke geval dat jouw laptop stuk gaat, hoef jij je geen zorgen te maken: de hardware, het arbeidsloon en het ophalen en terugbrengen van je laptop voor reparatie zijn allemaal gedekt.

man and woman at computer

Reparatie ter plaatse

Laptop stuk? In plaats van te zoeken naar “reparatie bij mij in de buurt”, sturen de reparatiediensten van Sharp een erkende technicus om jouw probleem op locatie op te lossen, zodat jouw uitvaltijd en productiviteitsverlies minimaal zijn.

two men shaking hands

Omruilservice en IT-ondersteuning

Onze omruilservice biedt je vervangende zakelijke laptops terwijl jouw defecte artikelen worden gerepareerd. Dit betekent dat je jouw bedrijf draaiende houdt, zelfs wanneer essentiële apparatuur moet worden gerepareerd.

woman receiving courier delivery

Handige configuraties

Niet iedereen is een IT- en computerprofessional en vooral voor kleine bedrijven kan het configureren van systemen veel tijd in beslag nemen. Met onze configuratieservice zijn jouw laptops klaar voor gebruik. Dankzij de vooraf ingestelde BIOS-instellingen en tagging van bedrijfsmiddelen zijn de laptops automatisch beveiligd.

Geniet van stressvrije technische ondersteuning met onze zakelijke laptopdiensten. 

A man using a laptop