Monitorstandaarden

Ontdek onze monitorstandaarden

Ideeën zijn gemaakt om te worden gedeeld en de beste zakelijke beslissingen komen voort uit samenwerking. Daarom moet elk kantoor en elke school zijn uitgerust met de beste schermen, monitoren en displays die gebruik maken van betrouwbare mobiele schermstandaarden en montagebeugels.

Met onze monitorstandaarden heb je veilige, eenvoudige en snelle toegang tot beeldschermen in jouw hele organisatie, van kantoortuinen tot ontspanningsruimten en vergaderruimtes.

Architecture meeting_portrait-Audiovisual-Product

Mobiele schermen staan voor eenvoudig delen

Dankzij onze monitorstandaarden til je jouw werk op het scherm naar een hoger niveau. Met de monitorstandaarden neem je jouw beeldscherm, display of monitor overal mee naartoe. Hierdoor worden vergaderingen, trainingssessies, lessen, briefings en nog veel meer ervaringen professioneler en eenvoudiger.

Ons assortiment is geschikt voor vrijwel elk schermformaat en wordt op een stevige en veilige basis gemonteerd voor zorgeloos gebruik.

Science lesson with students-Audiovisual-Product

Geen struikelgevaar en stressvrije schermen

Dankzij slimme ontwerpen met geïntegreerd kabelmanagement hoef jij je geen zorgen te maken dat je gevaarlijke kabels door het kantoor moet slepen.

De monitorstandaarden van Sharp zijn ontworpen om net zo soepel en efficiënt te werken als al jouw beste apparatuur. Daarbij bieden ze een strakke en professionele installatie van schermen en de bijbehorende bekabeling.

Wanneer het scherm wordt verplaatst kunnen de kabels netjes worden weggeborgen. De vergrendelbare zwenkwielen zorgen ervoor dat jouw mobiele monitorstandaarden veilig op hun plaats blijven wanneer ze hun bestemming bereiken. Een verrijdbare trolley helpt een complete oplossing te creëren voor jouw presentatiebehoeften.

Stand-Audio Visual-Product only

Het perfecte zicht

Onze monitorstandaarden zijn gemaakt zodat ze passen in de moderne kantooromgeving. Dankzij de zwenkwielen breng je met deze mobiele monitorstandaarden moeiteloos je schermen naar andere ruimtes, zelfs over verschillende vloeren en door deuropeningen. Met extra functies zoals hoogteverstelling en kantelen vind je altijd de optimale hoek, zodat iedereen in de kamer het perfecte zicht heeft.

Bekijk meer van de monitorstandaarden en montagebeugels van Sharp of bekijk onze AV-apparatuur. Voeg nieuwe functies toe aan jouw schermen met onze AV-software en accessoires.