Muurbeugels

Ontdek onze muurbeugels voor beeldschermen

Met montagebeugels voor beeldschermen bevestig je jouw display eenvoudig aan een muur. Hierdoor creëer je professioneel ogende en rommelvrije ruimtes. De montagebeugels van Sharp passen perfect bij onze schermen en zijn een ideaal, ruimtebesparend alternatief voor mobiele standaarden.

Large display in meeting on wall_portrait-Audio visual-Product

Montagebeugels voor AV-apparatuur

Onze muurbeugels zorgen ervoor dat je bij het installeren van een display of monitor vooral het scherm ziet en niet de beugel. Onze montagebeugels zijn gemaakt om het gewicht van onze schermen te dragen en zijn getest om vier keer hun opgegeven gewicht te dragen.

Bovendien zorgen slimme toepassingen, zoals veiligheidsschroeven, ervoor dat jouw schermen niet zonder toestemming verwijderd of gestolen worden.

Meeting with four way split screen-Audio Visual-Product

Horizontale of verticale plaatsing

Het feit dat je kiest om jouw beeldscherm, display of monitor aan de muur te bevestigen betekent niet dat je daarmee de mogelijkheid om aanpassingen te maken kwijt bent. De muurbeugels van Sharp zijn na installatie eenvoudig horizontaal en verticaal verstelbaar. Zo kun je de schermen aan jouw content aanpassen.

Ons assortiment omvat ook modellen met een open wandplaatontwerp, zodat je eenvoudig toegang hebt tot elektriciteits- en kabelbeheer. Dit betekent dat je jouw apparaat moeiteloos aansluit of loskoppelt.

Upgrade je vergaderruimtes met montagebeugels voor AV-apparatuur zodat iedereen perfect zicht heeft op de content.

Wall mount-Audio Visual-Product only

Wandmontagebeugels

Onze montagebeugels zijn geschikt voor een reeks wandoppervlakken, waaronder houten balken, beton, betonblokken of metaal. Maak van elke ruimte professionele uitstraling. Dit geldt voor alle ruimtes zoals moderne vergaderruimtes, thuiskantoren en receptieruimtes.

Bekijk onze AV-apparatuur of voeg nieuwe functies toe aan jouw schermen met onze AV-software en -accessoires