Software voor videowalls

Zie het verschil met onze software voor videowalls

Het is tijd om de uitdagingen van traditionele videowanden te overwinnen en jouw visie om te zetten in realiteit met de software voor videowalls.

Heb je ooit een slecht geconfigureerde videowall gezien? Verschillende displays en beeldschermen die verschillende kleuren tonen, misschien zelfs een aantal schermen die helemaal niet werkten? De aandacht van de bezoeker gaat dan direct naar het defecte of verkeerd geconfigureerde scherm, in plaats van naar de boodschap op het display.

Bij Sharp hebben we het onze missie gemaakt om ervoor te zorgen dat videowalls hun potentieel waarmaken en precies leveren waarvoor ze bedoeld zijn: het weergeven van opvallende boodschappen die perfect geconfigureerd, kleurrijk en altijd gesynchroniseerd zijn.

Video wall in lecture hall-Audio visual-Product

Software voor videowalls

Onze videowalls zijn voorzien van de eigen geavanceerde UCCT (Uniform Colour Calibration Technology) van Sharp, die ervoor zorgt dat de kleuren op al jouw schermen bij elkaar passen. Onze geavanceerde UCCT-software is in elk scherm ingebouwd, wat het eenvoudiger maakt om kalibratiewijzigingen aan te brengen en onderhoud op afzonderlijke schermen uit te voeren.

alt7

Beelden net zo groot als jouw verbeelding

Onze optie voor zoomweergave biedt enorme mogelijkheden, ongeacht de grootte van jouw videowall. Je kunt één beeld over maximaal 25 monitoren verspreiden met een perfecte uitlijning.

Het installatieproces van de videowall verloopt snel en moeiteloos. Elke unit wordt in de fabriek gekalibreerd volgens jouw unieke vereisten. Dit betekent uniforme, probleemloze schermen die binnen enkele ogenblikken klaar zijn voor gebruik.

Bovendien bedien je met onze sensorkast met afstandsbediening met één klik de configuraties van meerdere schermen. Met andere woorden: het is efficiënt en eenvoudig om jouw beeldschermen in realtime te bedienen.

Bekijk hier meer over onze AV-software en -accessoires of bekijk hier ons volledige assortiment AV-apparatuur

Video wall installation slanted-Audio Visual-Product