Uw verzoek aan Sharp Solar

Neem contact op met het team van Sharp Solar

Distributeurs en installateurs:
bent u een zonne-energieprofessional en wilt u zonnepanelen van Sharp kopen?
Wij verkopen zonnepanelen van Sharp aan zonnepaneels, waaronder distributeurs, installateurs (varieert per regio) en projectontwikkelaars in Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

Vul het formulier in en registreer u nu als klant, zodat u op elk moment gemakkelijk via onze B2B-webshop voor zonne-energie of rechtstreeks via het verkoopteam producten kunt aanschaffen. In sommige regio's kunnen wij geen directe verkoop aan installateurs aanbieden – in dat geval zullen wij u informeren bij welke distributeur u onze producten kunt kopen.

Eindklanten:
bent u een eindklant die zonnepanelen wil kopen? Hoewel directe aankoop niet mogelijk is, brengen wij u graag in contact met erkende installateurs bij u in de buurt. Zij maken voor u een offerte op maat voor de installatie van Sharp-zonnepanelen.

Landeigenaren en projectontwikkelaars:
Onze projectafdeling houdt zich bezig met de ontwikkeling van zonneparken in het vrije veld en op industriële daken in Duitsland (vanaf 10 hectare en meer). Als u ons grond voor verhuur in Duitsland wilt aanbieden of geïnteresseerd bent in de verkoop of aankoop van projectrechten, neem dan contact met ons op via het formulier op deze pagina. Vermeld "Projectontwikkeling" bij uw aanvraag.

Als u een technische vraag hebt of hulp nodig hebt, selecteer dan "Technische service". Voor andere bedrijfsgerelateerde vragen die geen betrekking hebben op een aankoop kunt u "Anders" selecteren.

Hebt u meer informatie nodig?
Bekijk ons zonnepanelenoverzicht en bezoek de zonne-energiewebsite voor gedetailleerde informatie over PV-producten.

Hebt u interesse in andere Sharp-producten (geen zonne-energieproducten)?
Gebruik dan het algemene contactformulier

Sharp Electronics GmbH

Solar Team at Intersolar 2022