BP-70M90_70M75

Veelzijdige functionaliteit op elke werkvloer met de nieuwe zwart-wit MFP’s van Sharp voor grotere oplages

Sharp lanceert twee nieuwe A3 zwart-wit kopieerapparaten: de BP-70M75 en BP-70M90. Hiermee breidt het haar aanbod van A3 zwart-wit kopieerapparaten voor professionele afwerkingen uit met twee nieuwe generatie printers. Deze twee modellen bieden een eenvoudige, duurzame en veilige printoplossing voor grotere oplages met diverse professionele afwerkingsmogelijkheden. 

Hogere productiviteit  
De BP-70M75 en BP-70M90-modellen zijn voorzien van alle functies die een modern bedrijf nodig heeft. Deze nieuwe generatie A3 kopieerapparaten zijn voorzien van veelzijdige connectiviteit, geavanceerde beveiliging, optimale productiviteit en bieden een zeer gebruiksvriendelijke bediening. 

De standaard Microsoft® Teams-connector versterkt het gebruik door directe, beveiligde toegang te bieden voor afdrukken vanuit, of scannen naar, Microsoft® Teams-kanalen. Direct vanaf de printer. Ook via onder andere clouddiensten als Google Drive of OneDrive is het mogelijk snel en eenvoudig af te drukken vanuit en scans te maken naar een clouddienst. Dankzij de standaard Microsoft Universal Print connector kunnen ook deze modellen probleemloos geïntegreerd worden in Microsoft 365-omgevingen, zo is vereenvoudigd printbeheer mogelijk. 

Dankzij functies als dubbele invoer detectie en verbeterde automatische correctie van scheef ingevoerde originelen voor scannen en kopiëren, besparen gebruikers heel wat tijd omdat opdrachten nauwkeurig worden gescand. Deze nieuwste generatie A3-printers beschikken standaard over een groot 10,1-inch Full Flat Capacitive bedieningspaneel wat de eindgebruiker dezelfde, snelle bedieningservaring biedt als een smartphone of tablet. De krachtige dubbelzijdige documenteninvoer, met een capaciteit voor wel 300 vellen, scant razendsnel tot wel 280 beelden per minuut. Met snelheden tot wel 75 ppm en 90 ppm, behoren deze modellen tot de snelste printers in de markt.  

Bescherming van bedrijfsgegevens
De BP-70M75 en BP-70M90 zijn voorzien van de modernste en meest geavanceerde technologieën voor gegevensbeveiliging op het apparaat. Functies zoals een systeem-integriteitscontrole bij het opstarten, een zelfherstellende firmware die bij onrechtmatigheden direct een veilige versie terug kan zetten als preventie tegen  hacking en de extra keuze voor optionele antivirusbescherming van Bitdefender® helpen jouw organisatie te beschermen tegen malware van kwaadwillende hackers. 

Verbeterde duurzaamheid
De A3 zwart-wit kopieerapparaten van Sharp maken gebruik van pad-fusing-technologie. Dit zorgt voor een superieure printkwaliteit en duurzaamheid omdat er minder onderdelen van de printer opgewarmd moeten worden. Dit versnelt het verwarmingsproces én verminderd energieverbruik aanzienlijk. Hierdoor kunnen de nieuwe modellen bedrijven helpen bij het behalen van hun milieudoelstellingen. Bovendien bevatten deze modellen 80% meer gerecycleerde materialen en is de ozonemissie nog verder teruggebracht met maar liefst 57% ten opzichte van vorige modellen.

Marco van Vliet, Product Manager Office Solutions bij Sharp: “Deze nieuwe A3 zwart-wit printers zijn uitermate geschikt voor onder andere bedrijven en scholen die vaak grotere oplages van een document, schoolkrant, brochure of flyer zelf willen afdrukken. Met de verschillende afwerkopties is het maken van boekjes, flyers en brochures een gemak voor elke medewerker. Deze nieuwe printers zijn voorzien van de modernste en meest geavanceerde beveiligingssoftware en kunnen verbinden met diverse clouddiensten. Hierdoor hoef je als gebruiker nooit meer een printopdracht te versturen naar de juiste printer of meenemen op een USB-stick. Deze nieuwe generatie printers voldoet ook aan de eisen die wij stellen aan technologie en zijn vele malen duurzamer in gebruik.”