Modern office with printer and display

Zakelijke producten en diensten

Innovatieve producten en diensten voor de werkplek van de toekomst

Printers & Kopieerapparaten

Sharp viert haar 50 jarige jubileum in de printindustrie. In januari 1972 bracht het de eerste kopieermachine op de markt: de SF-201.

Sharp produceert nu een steeds verder ontwikkelde reeks printers en kopieerapparaten die nodig zijn om de productiviteit in elke branche te verhogen.

We hebben het apparaat dat bij je past. Van compacte en betaalbare desktopprinters voor thuis of op een klein kantoor tot krachtige multifunctionele alles-in-één printers en lichte productieprinters voor grotere kantoren. Elk apparaat kan worden aangevuld met onze document- en printbeheersoftware om de productiviteit te verhogen. 

Met onze document- en printservices heb je toegang tot de expertise en tools die je nodig hebt om de print- en kopieerkosten te verlagen, de productiviteit van medewerkers te verhogen, informatie te beschermen en het printerpark en de verbruiksmaterialen efficiënter te beheren.

Three colleagues working at co-working desk with printer in background

AV-oplossingen

Communicatie en samenwerking zijn steeds afhankelijker geworden van slimme audiovisuele oplossingen van digital signage tot videoconferenties.

Sharp produceert 's werelds meest geavanceerde AV-oplossingen en onze interactieve displays, digital signage en videowalls helpen de betrokkenheid van medewerkers en bezoekers te vergroten, de productiviteit te verhogen en de communicatie in ontvangstruimten en winkels, klaslokalen en directiekamers te verbeteren. 

Five people in meeting room with windows collaboration display from Sharp

IT & Computers

Jouw technologie is in veilige handen. Onze IT-diensten zorgen dat je 24/7 verzekerd bent van goede beveiliging en ondersteuning, zodat jij je kunt concentreren op het vooruit helpen van jouw bedrijf. We monitoren actief de systemen, zowel on-premise als in de cloud, zorgen voor de cybersecurity en maken regelmatig back-ups. Onze expertise betekent dat we zelfs kleine problemen kunnen opsporen en oplossen voordat ze grote problemen worden.

A woman working on a laptop

Zonne-energie

Het leveren van zonne-energieoplossingen is al meer dan 60 jaar een taak van Sharp. We hebben meer dan 50 miljoen geavanceerde PV (fotovoltaïsche) panelen geleverd die voldoen aan de behoeften van duizenden zonne-energieklanten.

Onze hoogwaardige zonnepanelen zijn gebouwd voor huizen, commerciële daken en installaties in het veld. We zijn toegewijd om de juiste zonnepanelen te leveren.

man taking notes on PV plant

Werkplekoplossingen

De werkplek van toekomst is nu - nu hybride en thuiswerken niet langer zeldzaam is, is het slimme kantoor beschikbaar en heeft Sharp de technologie om bedrijven van start te laten gaan.

Onze innovatieve oplossingen bevorderen productiviteit en creativiteit door gemakkelijke samenwerking in vergaderingen. Onze producten en diensten zijn ontworpen om een slimmere werkomgeving te creëren.

People clapping in a meeting room with an on-screen presentation and printer in the background