Canvass Utrecht Rick

Accountmanager New Business regio Amsterdam

Ga jij voor succes en vind je vrijheid in je werk belangrijk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Solliciteer nu!

06 38 72 71 38 of neem contact op via seb.join@sharp.eu.

Accountmanager New Business regio Amsterdam

Als Accountmanager New Business ga je op zoek naar nieuwe klanten door prospects proactief te benaderen en hier kansen te creëren. Je weet je klanten te overtuigen van de meerwaarde van de Sharp printers en AV oplossingen. Tijdens het hele sales traject blijf jij in de lead en samen met je collega’s weet je de behoefte van jouw klanten te vertalen naar de beste, meest duurzame oplossing. Je bent verantwoordelijk voor een groot aantal klanten in jouw regio. Met al deze klanten onderhoud je regelmatig contact zodat je weet wat er speelt.

Ga jij elke uitdaging aan en denk je in (commerciële) kansen? En weet je als geen ander klanten te overtuigen en heb je een flinke dosis doorzettingsvermogen? Dan komen wij graag met jou in contact.

male office worker writing tasks

Ons aanbod

Sharp biedt jou een unieke kans om jezelf te ontwikkelen binnen een organisatie, waarin je veel vrijheid hebt om het beste uit jezelf te halen. Daarnaast hebben wij een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden:

  • Bruto maandsalaris € 3.000,00
  • Een provisieregeling waarmee jij je inkomen substantieel kunt verhogen
  • Een 13de maand
  • Mooie leaseauto
  • Goede pensioenregeling
  • 25 vakantiedagen
  • 12 ADV dagen
  • Mogelijkheden om vanuit huis te werken
  • Actieve personeelsvereniging.
Schulung

Solliciteer via onderstaand formulier

Over Sharp

Lees meer over wie wij zijn en waar wij voor staan.

Topman bij de opening

Onze missie

Sharp stelt kleine tot grote bedrijven en organisaties in Europa in staat om hun prestaties te verbeteren en zich aan te passen aan de werkplek van de toekomst. Dit doen we door middel van uiteenlopende zakelijke, technologische producten en diensten.

man with headset

De klant eerst

Ons aanbod van producten en diensten varieert van printers, touchscreens en presentatieschermen tot samenwerkingsplatforms en IT Services. We werken samen met verschillende, toonaangevende merken. Hierdoor beschikken we over een breed, geïntegreerd aanbod en zijn wij dé technologiepartner voor onze klanten.

People working in office space-Lifestyle

Onze mensen

Het is geen verrassing dat onze mensen de kern vormen van ons bedrijf en ons succes. Om onze missie waar te maken, hebben we gedreven mensen nodig met specifieke vaardigheden en expertise, maar nog belangrijker: mensen die met passie samenwerken met collega's en klanten om succes te behalen met onze technologie.